Alusta: Arkkitehtuuri ja empatia

KeskusteluLuentoMuotoiluajatteluMuotoilukasvatusUudet materiaalit
Milloin la 03.09.2022
Aika 15–16
Missä Alusta-paviljongissa, Arkkitehtuurimuseon ja Designmuseon välisellä pihalla / Alusta Pavilion, located between the Museum of Finnish Architecture and the Design Museum. The location is outdoors. Korkeavuorenkatu 23, 00130, Helsinki
Esteetön Kyllä
Kieli Englanti
Lisätietoja Website Instagram Facebook

Rakentamisen negatiivisten vaikutusten minimoiminen ei riitä – miten arkkitehtuuri voi edistää yhteisön ja ympäristön hyvinvointia? Miten suunnittelu muuttuu, kun se perustuu myötätuntoon? Puhujina Sofie Pelsmakers, apulaisprofessori, kestävä arkkitehtuuri ja asuntosuunnittelu, Tampereen yliopisto sekä Maiju Suomi, arkkitehti ja väitöskirjatutkija, Aalto-yliopisto.

Alusta-paviljongin esittely ja keskustelu Alusta-paviljongissa, Arkkitehtuurimuseon ja Designmuseon välisellä pihalla. Tapahtuma on englanniksi. Tilaisuus on maksuton, eikä siihen ole ennakkoilmoittautumista.

Arkkitehtuurimuseon ja Designmuseon välisellä museopihalla sijaitseva Alusta-paviljonki tarkastelee luonnon ja kulttuurin yhteen kietoutuvaa luonnetta. Alusta tarjoaa tilan ihmisen ja muunlajisten eliöiden kohtaamisille. Paviljonki on avoinna yleisölle kesäkuusta 2022 lokakuuhun 2023, ja se syntyi monialaisen työryhmän voimin Suomi/Koivisto arkkitehtien luotsaamana.