Art Goes Showroom

JuhlaAvoin tilaTeollinen muotoilu ja tuotemuotoiluUudet materiaalitSisustus
Milloin ke 13.09.2023 to 14.09.2023 pe 15.09.2023
Esteetön Ei
Lisätietoja Instagram Facebook

ILMOITTAUDU JOKO YHTEEN TAI JOKAISEEN SHOWROOM-TAPAHTUMAAN TÄÄLLÄ.

Elämyksellisiä illanviettoja kiinnostavimmilla showroomeilla!

Art Goes Showroom -tapahtumassa pääset tapaamaan muita suunnittelualojen ammattilaisia ja viihtymään live-musiikin sekä herkullisten tarjoilujen parissa.

Mukana ovat Punavuoressa sijaitseva Koolmat, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotteita kaikkiin sisustustarpeisiin. Punavuoresta löytyy myös mittatilauskeittiöihin erikoistunut Arkken. Lisäksi mukana on Lauttasaaressa toimiva Roltrade, joka on erikoistunut kalustamaan sekä julkisia että yksityisiä tiloja.

 

Roltrade
Itälahdenkatu 15 17, 00210 Helsinki
13.9. Klo 17-20
Klo: 17.30 / 18.30 ja 19.30 Kaksikko
Kaksikko on helsinkiläinen kitaristi-laulaja duo, jonka musisointia on kuultu kesän ajan joka lauantai Hotelli Tornin kesäpihalla.
Kokenut duo tulkitsee suvereenisti tuttuja kappaleita niin suomeksi kuin englanniksi.

Arkken
Fredrikinkatu 20, 00120 Helsinki
14.9. Klo 17–21
Klo 18.30: Jimi Ahlroos Trio
Luvassa on energistä ja sävyisää jazzmusiikkia, jossa yhdistyy interaktiivinen soittaminen ja ilmaisuvoima.
Yhtyeen musiikki koostuu jäsenten omista sävellyksistä ja valikoiduista jazz-standardeista.Jimi Ahlroos/tenorisaksofoni
Tuomo Purhonen/kontrabasso
Mooses Kuloniemi/rummut

Koolmat
Koolmat
Perämiehenkatu 12, 00150 Helsinki
15.9. Klo 15-23
Esiintymässä artistit Pihka Is My Name ja Simon and Tommi
Taiteilija Viivi VaresvuoKoolmatin showroomilla nautitaan taiteesta ja musiikista Art Goes Showroomin merkeissä. Vieraana helsinkiläis-fiskarsilainen kuvataiteilija Viivi Varesvuo, jonka teoksen pohjalta on luotu kaksi näyttävää mattoa. Lisäksi luvassa on juhlatunnelmaa, livemusiikkia, virvokkeita ja kalustemuotoilua.

 

Arkken
Arkkenin keittiöt ovat yhdistelmä asiakkaan toiveita, silmää miellyttävää estetiikkaa, oivaltavaa arjen käytettävyyttä ja toimivaa yhdessäoloa. Ajaton muotoilu ja laadukkaat materiaalit yhdistettynä taitavaan puusepäntyöhön synnyttävät keittiöitä, jotka kestävät aikaa, täyttävät vaativimmatkin tarpeet ja muuntautuvat elämäntilanteen mukana. Arkkenin keittiöt valmistetaan heidän omalla tehtaallaan Salossa, suurelta osin teollisena puusepäntyönä. Kalusteet huokuvat suomalaista puusepäntaitoa ja kauniita, harkittuja yksityiskohtia. Ne tehdään yksilötuotantona, joka mahdollistaa tilan hyödyntämisen parhaalla mahdollisella tavalla. Näin sama kiintokalustetyyli voidaan tarvittaessa ulottaa kodin muihinkin tiloihin.
Koolmat
Koolmatista löydät tuotteet kaikkiin sisustustarpeisiin. Koolmat tarjoaa kattavan valikoiman irtomattoja, kokolattiamattoja, tekstiililaattoja, vinyylipäällysteitä, sekä huonekaluja ja valaisimia, niin koteihin kuin julkitiloihin. Koolmat valikoimasta löytyvät myös piensisustustuotteet, tapetit ja kankaat. Helsingin Punavuoressa sijaitsevalla showroomilla pääset tutustumaan koko Koolmatin kattavaan valikoimaan.
Roltrade
Roltrade on vuonna 1986 perustettu julkisten tilojen kalustamiseen erikoistunut yritys. Roltrade toimii sekä maahantuojana että asiakasta palvelevana tukkukauppana. Osa tuotevalikoimasta myydään valtakunnallisesti jälleenmyyntiverkoston kautta. Roltrade tekee aktiivista yhteistyötä arkkitehtien ja suunnittelutoimistojen kanssa. Roltraden asiakkaisiin lukeutuvat erilaisten palveluiden tarjoajat, jotka haluavat tiloihinsa kestävää tyylikkyyttä. Useat Roltraden asiakkaista ovat ostaneet julkitilakalusteita jo yli 30 vuotta sitten, ja nämä kalusteet ovat käytössä edelleen.