Build-A-Pelago - Bicycle Exhibition

NäyttelyTeollinen muotoilu ja tuotemuotoilu
Milloin to 09.09.2021 - su 19.09.2021
Missä Kalevankatu 32, 00180, Helsinki
Esteetön Kyllä
Kieli Suomi
Lisätietoja Website Instagram Facebook

Build-A-Pelago- näyttely kokoaa yhteen suomalaista ja ruotsalaista polkupyörämuotoilua. Näyttelyssä esitellään samannimisen, intohimoisille polkupyörän rungonrakentajille suunnatun suunnittelukilpailun lopputulokset, uniikit polkupyörät syntytarinoineen.

Build-A-Pelago-kutsukilpailu käynnistyi alkuvuodesta 2021 ja sen järjestäjinä toimivat suomalainen polkupyörävalmistaja Pelago Bicycles sekä suomalaisten polkupyöränrungonrakentajien yhteisö Cromo.

Build-A-Pelago-kilpailun teemana oli rakentaa Pelagon runkomateriaaleja käyttäen polkupyörä, joka vielä puuttuu Pelagon mallistosta ja joka istuu Pelagon periaatteisiin: Kestävyys, Käytettävyys, Kauneus. 

Kilpailun tarkoitus on tukea ja innostaa polkupyörien rungonrakentamisesta kiinnostuneita ja sivistää pyöräilystä innostuneita.

Build-A-Pelago- näyttely pidetään Pelagon kaupalla osoitteessa Kalevankatu 32. Näyttelyssä on esillä kuusi polkupyörää.

Pelago on kotimainen yritys, joka valmistaa toimivia ja laadukkaita polkupyöriä ja pyöräilytarvikkeita kaupunki-, työmatka ja harrastuskäyttöön. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin kantakaupungissa, jossa myymälän lisäksi huollamme ja rakennamme pyöriä. Firmitas, Utilitas, Venustas - Kestävyys, käytettävyys, kauneus. Pelago-pyörät on suunniteltu käyttäjälähtöisesti. Teemme pyöriä, joita itse käytämme ja suosittelemme. Suunnittelussa on huomioitu pyöräilijän kaupunkiympäristö: mäet, mukulakivet ja paikoin puutteelliset pyörätiet. Käyttömukavuus ja muotoilu ovat muutamia kantavia kriteereitämme. Meille pyörä on hauska ja luonnollinen vaihtoehto muiden kulkuneuvojen ja liikkumismuotojen rinnalla. Pyöriin voi tutustua myymälässämme ja kauppiaidemme luona ja niitä voi tilata suoraan verkkokaupastamme osoitteesta www.pelagobicycles.com.