By Hinders Pop-up Shop

OstoksetNäyttelyOnline-tapahtumaMuotoiluajatteluUudet materiaalitMuoti ja tekstiilisuunnittelu
Milloin pe 10.09.2021 - su 19.09.2021
Aika Olemme avoinna perjantaista sunnuntaihin 10.9.—19.9. Aukioloajat ovat arkisin klo 11-18 ja viikonloppuisin klo 11-17.
Missä Pursimiehenkatu 16 A, 00150, Helsinki
Esteetön Kyllä
Kieli Suomi / Ruotsi / Englanti

Tervetuloa By Hinders Pop-up liikkeeseen.

Haluamme esitellä valikoiman uniikkeja ja rajoitettuina erinä valmistettuja artesaanituotteita ensimmäisestä Rötter-kokoelmastamme.

Kokoelma ilmentää sadonkorjuun jälkeistä syystynnelmaa; sitä hetkeä, kun valmistaudutaan talven varalle ja päivä lyhenee pohjoisella pallonpuoliskolla. Paikallisesti tuotetut materiaalit ja paikallinen käsityötaito varmistavat, että toimitusketjumme tunnetaan tilalta tuotteeksi. Kankaat ja käsityöläisten käsin tekemät neuleet ovat suomalaista lampaanvillaa. Asusteissa ja yksittäistuotteissa käytetään Hinders Gårdin lampaan taljoja. Vaatteissa käytetään myös paikallisesti tuotettua ja sertifioitua puuvilla-pellavasekoitekankaita sekä ylijäämä- ja vintage-kankaita sekä suomalaista sekundalaatuista nahkaa.

By Hinders on Central Saint Martinsissa miesten vaatesuunnittelua opiskelleen Jonathan Ingbergin perustama design studio. Ingberg halusi kehittää tuotteita perheensä lammastilan eli Inkoolaisen Hinders Gårdin sivutuotevillasta.

Ingberg on työskennellyt sekä miesten että naisten vaatteiden suunnittelijana monissa eri muotitaloissa Pariisissa ja Tukholmassa. Vuonna 2020 hän päätti perustaa oman yrityksen, joka suunnittelee sukupuolineutraaleja vaatteita tavoitteenaan ympäristötietoinen tuotantoketju.