LÖYTÖ! – readymades & remakes

NäyttelyKierros tai kävelyOnline-tapahtumaTeollinen muotoilu ja tuotemuotoiluMuotoiluajatteluSisustus
Milloin to 09.09.2021 - su 19.09.2021
Aika Webbisivu-näyttely: https://profitinterior.fi/catch/
Ikkunanäyttely: Profit Interior, Snellmaninkatu 27: avoinna päivittäin 9.9 - 19.9


PERUTTU / SIIRTYY KEVÄÄLLE 2022: Oodi Helsingin keskustakirjasto / Kontti näyttely
Missä Profit Interior, Snellmaninkatu 27 , 00170, Helsinki
Esteetön Kyllä
Kieli Suomi
Lisätietoja Website Instagram Facebook

Kiertotalous, yhteistyö, upcycling, hukkamateriaalin hyödyntäminen, hyvinvointi. Viisasta kaikki!

Haluamme nostaa esiin luovasti ilottelevalla ja kokeilevalla tavalla ympärillemme syntyvän ylijäämämateriaalin hyötykäytön sekä mahdollisuudet tehdä yhdessä enemmän.

Tilamuotoilutoimisto Profit Interior kutsui luovalle löytöretkelle pintamateriaalien erityisosaajan Orient Occidentin ja työllistymistä edistävää ja kuntouttavaa työtoimintaa tarjoavan Pakilan työkeskuksen. Yhteisen inspiroitumisen, suunnittelun ja tekemisen lopputuloksena nähdään readymade-ideologiaan, löytöihin ja ylijäämämateriaalin käyttöön pohjautuvia aarteita.

Kaikki aarteet ovat nähtävillä tapahtumasivulla CATCH! Readymades & remakes sekä 9.9 – 16.9 valikoituna ikkunanäyttelynä Profit Interior toimistolla.

HUOM! Oodin näyttelyosuus peruttu / siirtyy keväälle 2022: Aarteet siirtyvät Oodiin, jossa Pakilan työkeskus järjestää Helsingin kaupungin Ympäristötoimialan ja kierrätysverkoston kanssa pajamaista toimintaa.

Profit Interior | Pakilan Työkeskus | Orient Occident

Tilamuotoilutoimisto Profit Interior on virkeästi ideoiva kumppani projekteihin, joissa tarvitaan asiantuntevaa ja oivaltavaa suunnittelupalvelua ja sujuvaa projektinhallintaa.

Pakilan työkeskus tarjoaa työllistymistä edistävää ja kuntouttavaa työtoimintaa. Työkeskus on erikoistunut kalusteiden valmistamiseen, kunnostamiseen ja kierrättämiseen.

Orient Occident on pintamateriaalien erityisosaaja. O&O:n valikoimasta löydät laadukkaat lattiamateriaalit, sisustustekstiilit, tapetit ja koristelistat niin julkitila- kuin kotikäyttöön.