Muotoilijapuheenvuoro: Iiris Kamari ja Joonas Kyöstilä

KeskusteluLuentoTeollinen muotoilu ja tuotemuotoiluMuoti ja tekstiilisuunnittelu
Milloin to 01.09.2022
Aika 16-17
Missä Designmuseo, Korkeavuorenkatu 23, 00130, Helsinki
Esteetön Kyllä
Kieli Suomi
Lisätietoja Website Instagram Facebook

Designmuseon Muotoilijapuheenvuorossa Iiris Kamari ja Joonas Kyöstilä saapuvat keskustelemaan Kaiken kansan muotoilua -näyttelyyn, jossa molempien suunnittelijoiden töitä on esillä.

Iiris Kamari on suunnittelija, jonka mallisto Observer/Observed tutkii sukupuolen moninaisuutta sekä vaatteen mahdollisuuksia ilmaista yksilöllisiä ja muuntuvia sukupuoli-identiteettejä.

Joonas Kyöstilä on teollinen muotoilija ja yhdysvaltalaisen FFORAn entinen pääsuunnittelija. FFORAn tavoitteena on suunnitella ja valmistaa pyörätuoleihin asusteita ja lisävarusteita, jotka ovat sekä käytännöllisiä että kauniita.

Kansainvälisesti arvostettu Designmuseo on suomalaisen muotoilun valtakunnallinen erikoismuseo Helsingin Kaartinkaupungissa. Designmuseo tutkii, kerää, tallentaa, dokumentoi ja esittää muotoilua Suomessa ja kansainvälisissä kiertonäyttelyissä.

Designmuseon ajankohtaiset näyttelyt ovat tasa-arvon ja muotoilun suhdetta tutkiva Kaiken kansan muotoilua, kokoelmanäyttely Utopia nyt sekä 9.9. avautuva gallerianäyttely Mitä jos? Toisenlaisia tulevaisuuksia.