Suunnittele tulevaisuutesi

TyöpajaMuotoilukasvatus
Milloin la 10.09.2022
Aika 13:00 - 16:00
Missä Nordic Culture Point, Suomenlinna B28, 00190, Helsinki
Esteetön Kyllä
Kieli Englanti
Lisätietoja Website Instagram Facebook

Miten voimme suunnitella optimistisen tulevaisuuden? Elämme aikaa, jossa painottuvat usein raskaat, kielteiset ja katastrofaaliset tapahtumat sekä tunteet. Meidän onkin löydettävä tapoja arvioida asioita uudelleen ja avautua uusille mahdollisuuksille ja tarinoille. Millaiseen tulevaisuuteen meidän tulisi investoida? Osallistu Suomenlinnassa järjestettävään tulevaisuustyöpajaan! Anna linnoituksen historian ja keksittyjen artefaktien kutitella mielikuvitusta, niin etsitään yhdessä ratkaisuja tuleviin haasteisiin.

Pohjoismainen kulttuuripiste on työpajan järjestäjä ja fasilitaattorina toimii The Time Travel Agency, – spekulatiivinen designstudio, joka toimii Pohjolassa ja verkossa. Studio luo kokeellisia menetelmiä, kokemuksia ja työkaluja, jotka auttavat luomaan tulevaisuutta. Ihmiset tekevät aikamatkoja heidän kanssaan, koska mahdollisuus vaikuttaa auttaa luomaan kauniimman ja kestävämmän maailman.

Ilmoittaudu työpajaan tämän linkin kautta! Ilmoittautuminen päättyy 4.9.2022.

Kokoonnumme Kauppatorilla ja matkustamme 12.30-lautalla Suomenlinnaan. Jos saari on ennestään tuttu, voit tulla myös osoitteeseen B 28. Tapahtuma on yleisölle avoin ja sopii kaikenikäisille. Aiempaa suunnittelukokemusta ei tarvita.

Olemme Pohjoismaiden ministerineuvoston alainen laitos. Pyrimme vahvistamaan kulttuurialan yhteistyötä ja lisäämään pohjoismaisen kulttuurin tunnettuutta Suomessa.