Focus on design – Valokuvauskävely yhdessä Fotonordicin ja Unto Raution kanssa

Kierros tai kävelyArkkitehtuuriKaupunkisuunnitteluHistoria
Milloin la 09.09.2023
Missä Mikonkatu 7, 00100, Helsinki
Liput Ilmainen, ilmoittaudu täällä https://forms.gle/AjNxmBRPF2ZUyKyh9
Esteetön Ei

Photowalk alkaa Fotonordic Helsingin tiloista, joissa on ovella kynnys. The photowalk begins at the Fotonordic Helsinki store, where there is a threshold at the door.

Kieli Suomi
Lisätietoja Website Instagram Facebook

Helsingin keskusta on erinomainen kohde design-valokuvauskävelylle. Fotonordicin järjestämällä Photowalkilla kohdistetaan huomio ainutlaatuisiin linjoihin, muotoihin ja yksityiskohtiin valokuvaaja Unto Raution johdolla. Helsinki tarjoaa runsaasti inspiraatiota ja visuaalisia herkkuja, jotka houkuttelevat valokuvaajia tallentamaan kauneutta eri muodoissaan.

Tällä kävelyllä pidetään silmät auki yksityiskohdille. Helsingin keskustassa on paljon mielenkiintoisia pintoja, kuvioita ja materiaaleja, jotka tarjoavat loistavia kohteita loistaville valokuville. Kävelyllä mietitään myös sitä, miten eri valossa erilaiset asiat kannattaa kuvata ja miten teknisesti kameraa kannattaa hyödyntää. Esimerkiksi mitä optiikoita on hyvä käyttää tai mitkä asetukset on hyviä mihinkin tilanteeseen? Mikä kuvakulma toimii parhaiten? Miten kuvaan saa haluttua dynamiikkaa tai rauhaa?

Photowalkin kesto on noin 3 tuntia sisältäen lyhyen johdannon arkkitehtuurin/muotoilupuolen kuvaamiseen Fotonordic Helsingin tiloissa.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä 👉 https://forms.gle/AjNxmBRPF2ZUyKyh9

Tervetuloa mukaan!

Unto Raution löydät täältä:
Instagram: untorautio