Grado Showroom avajaiset

NäyttelyArkkitehtuuriSisustus
Milloin to 16.09.2021
Missä Kauppalantie 2, 00320, Helsinki
Esteetön Ei
Kieli Suomi / Ruotsi / Englanti
Lisätietoja Website Instagram Facebook

Grado Design avaa uuden showroomin Haagaan, vanhaan Tiili-Elantoon. Uudella, isolla showroomillamme on esillä kaikkien porrasmallien lisäksi myös käsijohdemallit ja puunsävyt. Lämpimästi tervetuloa!

Showroomin avajaispäivä toteutetaan vallitsevan tilanteen vuoksi kutsuvierastilaisuutena, ja on tarkoitettu median edustajille ja ammattilaisille. Voit ilmoittautua ammattilaispäivään Katri Lindströmille, katri.lindstrom@grado.fi / p. 050 307 0777

Showroomimme on avoinna Helsinki Design Weekin aikana, sovi tapaaminen myyjämme kanssa: Katri Lindström, katri.lindstrom@grado.fi / p. 050 307 0777

Lämpimästi tervetuloa!

 

Grado Design Oy

Grado Design Oy on suomalainen, tyylikkäitä portaita ja kaiteita valmistava yritys. Olemme Suomen suurin toimija alallamme. Toimitilamme sijaitsevat Pirkkalassa, Tampereen kupeessa. Showroomeja meillä on sekä Tampereella, että Helsingissä.

Portaiden valmistuksessa haemme tasapainoa insinööritaidon, käsityön ja hyvän designin välillä, kotimaisuutta unohtamatta. Design ei merkitse meille vain ulkonäköä, vaan se on myös käytännöllisyyttä.Haluamme kehittää moderneja ja ajattomia tuotteita laatutietoisille asiakkaille. Portaitamme löytyy monista arkkitehtonisesti hienoista rakennuksista. Teemmekin läheistä yhteistyötä monien eri arkkitehtien ja talosuunnittelijoiden kanssa. Laadukkaat ja kestävät portaat ovat meille kunnia-asia. Emme halua suosia kertakäyttökulttuuria. Huolella suunniteltu, valmistettu ja huollettu porras kestää vuosikymmeniä.

Kaikki Gradon portaat suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Askelmat valmistetaan omalla verstaalla Pirkkalassa. Meille suomalainen työ ja ammattiosaaminen ovat ensisijaisen tärkeitä.