Striimattu opastus A&DO Labrasta

Kierros tai kävelyOnline-tapahtumaArkkitehtuuriKaupunkisuunnitteluMuotoiluajatteluMuotoilukasvatus
Milloin ke 07.09.2022
Aika 15–15.30
Missä Livestriimi Designmuseon Facebook-sivulla/ Streamed live on Design Museum Helsinki’s Facebook-page, 00130, Helsinki
Esteetön Kyllä
Kieli Suomi
Lisätietoja Website Instagram Facebook

Arkkitehtuurimuseon ja Designmuseon livestriimatulla opastuksella vieraillaan Rovaniemellä! Kierroksella tutustutaan museoiden yhteiseen kiertävään A&DO Labra -näyttelyyn, joka vierailee Rovaniemellä, Kulttuuritalo Korundin pihalla 22.8.-18.9.2022. Kaikille avointa, ilmaista livestriimattua opastusta voi seurata Facebookin kautta joko yksin tai ryhmän kanssa. Opastukselle voi osallistua sekä tietokoneen verkkoselaimelta että mobiililaitteelta. Opastus on suomeksi.

Arkkitehtuurimuseon ja Designmuseon yhteinen A&DO Labra on kahteen merikonttiin rakennettu näyttely ja oppimisympäristö, jossa tutustutaan hyvän lähiympäristön teemoihin sekä arkkitehdin ja muotoilijan työhön. Näyttelyssä esille nousevat museoiden kokoelmaesineiden rinnalla paikalliset esimerkit arkkitehtuurista ja muotoilusta.

Kansainvälisesti arvostettu Designmuseo on suomalaisen muotoilun valtakunnallinen erikoismuseo Helsingin Kaartinkaupungissa. Designmuseo tutkii, kerää, tallentaa, dokumentoi ja esittää muotoilua Suomessa ja kansainvälisissä kiertonäyttelyissä.

Designmuseon ajankohtaiset näyttelyt ovat tasa-arvon ja muotoilun suhdetta tutkiva Kaiken kansan muotoilua, kokoelmanäyttely Utopia nyt sekä 9.9. avautuva gallerianäyttely Mitä jos? Toisenlaisia tulevaisuuksia.