Opastettu kierros ruotsiksi Kaiken kansan muotoilua -näyttelyyn

NäyttelyKierros tai kävelyHistoriaTeollinen muotoilu ja tuotemuotoiluMuotoiluajatteluGraafinen suunnitteluSisustusMuoti ja tekstiilisuunnittelu
Milloin la 10.09.2022
Aika 15–16
Missä Designmuseo, Korkeavuorenkatu 23, 00130 Helsinki, 00130, Helsinki
Esteetön Kyllä
Kieli Ruotsi
Lisätietoja Website Instagram Facebook

Tervetuloa ruotsinkieliselle opastetulle kierrokselle Kaiken kansan muotoilua -näyttelyyn. Kierros sisältyy museolipun hintaan.

Kaiken kansan muotoilua -näyttely
Suomalaisella muotoilulla on vakiintunut maine tasa-arvon sanansaattajana. Lukuisissa ikonisissa muotoilutuotteissamme on nähty voimaa yhdenvertaisemman arjen rakentamiseen. Maineesta huolimatta tasa-arvotyön hyvät aikeet eivät ole aina toteutuneet. Designmuseon kevät- ja kesäkauden päänäyttely vie meidät tutkimaan eri aikakausien tasa-arvotavoitteita demokraattisen yhteiskunnan rakentamisesta aina tämän päivän kysymyksiin representaatiosta ja yksilöiden tarpeista.

Kansainvälisesti arvostettu Designmuseo on suomalaisen muotoilun valtakunnallinen erikoismuseo Helsingin Kaartinkaupungissa. Designmuseo tutkii, kerää, tallentaa, dokumentoi ja esittää muotoilua Suomessa ja kansainvälisissä kiertonäyttelyissä.

Designmuseon ajankohtaiset näyttelyt ovat tasa-arvon ja muotoilun suhdetta tutkiva Kaiken kansan muotoilua, kokoelmanäyttely Utopia nyt sekä 9.9. avautuva gallerianäyttely Mitä jos? Toisenlaisia tulevaisuuksia.