Hakola Design Days

NäyttelyTyöpajaOstoksetJuhlaAvoin tilaLasten tapahtumaMuotoiluajatteluMuotoilukoulutusSisustus
Milloin ma 05.09.2022 - su 11.09.2022
Missä Annankatu 5, 00120, Helsinki
Esteetön Ei
Kieli Suomi
Lisätietoja Website Instagram Facebook

Hakola Design Days on kunnianosoitus väreille ja muotoilun riemulle. Design Days -viikko on täynnä iloa, inspiraatiota ja luovaa tekemistä niin aikuisille kuin lapsille. Juhlimme Design Daysia Hakola Housen kolmessa kerroksessa, osoitteessa Annankatu 5.

Katutason Hakola Shopilla pääsee tutustumaan uutuuksiimme, tekemään ostoksia sekä herkuttelemaan ihanilla 3 Kaverin jäätelöillä ja Lykke-kahvitilojen kahveilla. Hakola Shopin kaikille avoimessa, maksuttomassa Posteri-workshopissa osallistujat saavat tehdä oman väritaulun kotinsa seinälle. Kollaasitauluihin väri-ideoita voi napata väriguru Josef Albersin värioppi-vedoksista. Workshop sopii kaikenikäisille ja on avoinna koko viikon. Sunnuntaina Hakola Shopin sisäpihalla ja autotallissa myös perheen pienimmät pääsevät mukaan juhlahumuun Limudiscossa, kun DJ Teemu Keisteri tanssittaa juhlakansaa klo 13-16. Lisäksi discossa lapsille on luvassa kasvomaalausta, popcornia ja Person limonadeja.

Hakola Shop on avoinna koko viikon ma–la klo 10–18 ja su klo 10–16.

Toisen kerroksen Hakola Studiolla sukelletaan jurvalaiseen puuseppäperinteeseen koristeveistäjämestarin Mikki Paajasen johdolla sekä Hakolan historiaan keskittyvän näyttelyn kautta. Jokaisena päivänä klo 14–15.30 järjestetään Koristeveisto-workshop ennakkoilmoittautumisella, jossa pääsee kuulemaan jurvalaisen puunveiston historiasta ja kokeilemaan veistämistä myös itse. Kurssilta saat mukaasi myös pienen muiston kotiisi. Muina ajankohtina Koristeveisto-workshop on avoinna Design Days -aukiolojen mukaisesti ja paikan päälle voi piipahtaa katselemaan ja kokeilemaan luovaa veistoa Mikin avustuksella. Lisäksi Hakola Studiolla pääsee tutustumaan tulevaisuuden kalustemuotoiluun Aalto-yliopiston sisustusarkkitehtiopiskelijoiden valmistamiin pienoismalleihin Aalto x Hakola -näyttelyssä. Lisäksi pääset tutustumaan syvemmälle Hakolan maailmaan Kimmo Syvärin ohjaaman ja kuvaaman ”Meidän Hakola” nimeä kantavan filmin kautta.

Hakola Studion ovet ovat auki to–la klo 12-18 ja su klo 12–16.

Ylimmässä kerroksessa sijaitsee luovan toimitusjohtajamme Annaleena Hakolan koti, jota kutsutaan tuttavallisesti nimellä Hakola Home. Annaleenan kotona pääsee tutustumaan syksyn uutuuksiin sekä inspiroitumaan Annaleenan upeista sisustusvalinnoista.

Hakola Home on avoinna to–la klo 12–18 ja su klo 12–16.

Lämpimästi tervetuloa juhlimaan Hakola Design Days -viikkoa kanssamme!