Hakola Design Days

NäyttelyTyöpajaOstoksetJuhlaAvoin tilaLasten tapahtumaMuotoiluajatteluMuotoilukoulutusSisustus
Milloin ma 05.09.2022 - su 11.09.2022
Missä Annankatu 5, 00120, Helsinki
Esteetön Ei
Kieli Suomi
Lisätietoja Website Instagram Facebook

Hakola Design Days on kunnianosoitus värien riemulle ja iloiseksi tekevälle muotoilulle. Design Days -viikko on täynnä iloa, inspiraatiota ja uuden luomista niin aikuisille kuin lapsille. Juhlimme Design Daysia Hakola Housen kolmessa kerroksessa, osoitteessa Annankatu 5.

Katutason Hakola Shopilla voi tehdä ostoksia ja Design Days -viikon aikana Hakola Shopilla ja verkkokaupassamme kaikista tuotteistamme (pois lukien uutuustuotteet) saa -15% alennusta. Hakola Shopilla pääsee myös osallistumaan Suomen Muotoilukasvatusseuran järjestämään workshopiin, joka on avoinna koko viikon ajan. Lauantaina klo 12-16 Hakola Shopin sisäpihalla ja autotallissa järjestetään lapsille disco, jossa lapset pääsevät tanssimaan ja pitämään hauskaa. Hakola Shop on avoinna koko viikon ma-la klo 10-18 ja su klo 10-16.

Toisen kerroksen Hakola Studiolla sukelletaan jurvalaiseen puuseppäperinteeseen koristeveistäjämestarin Mikki Paajasen johdolla sekä Hakolan historiaan keskittyvän näyttelyn kautta. Halukkaat pääsevät myös kokeilemaan koristeveistoa Mikki Paajasen opastuksella työpajoissa. Lisäksi Hakola Studiolla pääsee tutustumaan tulevaisuuden kalustemuotoiluun Aalto-yliopiston muotoilijaopiskelijoiden Hakola-näyttelyssä. Hakola Studion ovet ovat auki to-la klo 12-18 ja su klo 12-16.

Ylimmässä kerroksessa sijaitsee luovan toimitusjohtajamme Annaleena Hakolan koti, jota kutsutaan tuttavallisesti nimellä Hakola Home. Annaleenan kotona pääsee tutustumaan syksyn upeaan uutuuteen, Petra Lasseniuksen suunnittelemaan moduulisohvaan sekä inspiroitumaan Annaleenan sisustusvalinnoista. Hakola Home on avoinna to-la klo 12-18 ja su klo 12-16.

Lämpimästi tervetuloa juhlimaan Hakola Design Days -viikkoa kanssamme!