HDW Ystävyysravintolat

Milloin to 01.09.2022 - su 11.09.2022
Esteetön Kyllä

Kohtaamiset hyvän ruoan ja juoman parissa ovat olennainen osa kaupunkifestivaaleja. Tänä vuonna Helsinki Design Weekin monipuolinen ohjelmisto täydentyy ystävyysravintoloilla, joiden herkullisista tarjouksista festivaalikävijät voivat nauttia koko viikon ajan. Mukaan on kutsuttu kaupunkimme houkuttelevimmat ja tunnelmallisimmat ravintolat. 

Ystävyysravintolat

Ateljé Finne

Arkadiankatu 14, 00100 Helsinki

Entisessä kuvanveistäjä Gunnar Finnen ateljeesalissa toimiva ravintola tarjoilee sesonkiin nojaavaa eleganttia ja herkullista bistroruokaa. Upea miljöö, ystävällinen saliväki ja konstailemattoman hyvä ruoka.

Tarjous:
Mainitsemalla Helsinki Design Weekin pöytää varatessasi, tarjoamme lasin kuplivaa koko pöytäseurueelle!

Jackie

Iso Roobertinkatu 21, 00120 Helsinki

Mannermaisen tyylikäs musiikkibaari, jossa voi seurustelun lomassa nauttia taiten tehtyä pizzaa. Viikonloppuisin levyjen soitantaa livenä, toki aina muulloinkin hyvä ääniraita.

Tarjous:
HDW-vieraille pullo talon kuohu-, puna- tai valkoviiniä erikoishintaan 30€ plo (norm. 39€)!

Pontus

Kapteeninkatu 26, 00140 Helsinki

Ullanlinnalainen korttelibistro Pontuksessa viihtyvät kaikenikäiset ja näköiset ihmiset ja koiratkin. Laaja lista purtavaa ja kivoja juomia. Pontuksen iloinen ja avoin fiilis tarttuu! Lisäksi talon omat cocktailit ovat kokeilemisen arvoisia.

Tarjous:
Special HDW-cocktail 10€ koko tapahtuman ajan!

Palema

Työpajankatu 2, 00580 Helsinki

Ravintola Palema on on toiminut Teurastamolla yhtäjaksoisesti vuodesta 1933 alkaen toimien ensin teurastamon työläisten ja virkamiesten ruokalana. Nykyään Palema toimii lounas- ja tilausravintolana. Paleman kaunis ravintolasali luo miellyttävät puitteet maukkaan arkilounaan nauttimiselle ja sisustuksen pelkistetty tyyli toimii hienosti monenlaisissa yksityistilaisuuksissa. Palemassa arvostetaan perinteitä nykypäivän lounastajien mieltymykset huomioiden. Torstaisin on hernekeittopäivä. Aina.

Tarjous:
Arkilounaan yhteydessä maksuton jälkiruoka HDW:n vieraille!

Pamela

Bulevardi 12, 00120 Helsinki

Pamelassa hyvä meininki on yhtä tärkeää kuin hyvä ruoka! Pamelan suuri avotuligrilli on kuumana lounaasta iltaan, maanantaista lauantaihin. Ruokalistalla on kohtuullisesti hinnoiteltuja pieniä ja suuria annoksia, joissa maistuu maailman maut Pariisista Istanbuliin. Pamelassa on runsaasti asiakaspaikkoja sekä sisällä että terassilla, eikä pöytävarausta varsinkaan pienemmälle seurueelle tarvita.

Tarjous:
Arkilounaan yhteydessä maksuton jälkiruoka HDW:n vieraille! Iltaisin ja viikonloppuisin ruokailijoille Pamelan oma lemonade. 

Omadi

Pohjoinen Rautatiekatu 23E, 00100 Helsinki

Omadi tuo leikkisästi yhteen japanilaisen ja pohjoismaalaisen ruokakulttuurin kunnioittamalla japanilaisia valmistustapoja ja raaka-aineita.Omadi on omakase-ravintola Helsingin ydinkeskustassa, jossa tarjoillaan yksi pitkä menu. Siihen kuuluu perinteiseen omakase-tyyliin raakaa kalaa, käsintehdyt sushit ja artesaanisake-paritukset. Intiimiin illallistilaisuuksiin mahtuu vain kahdeksan henkilöä ja annokset sekä valmistetaan että tarjoillaan silmiesi edessä.Omadista voi löytää Suomen yhden kattavimmista sake-valikoimista.
Saken lisäksi lasiin kaadetaan mielenkiintoisia juomasekoituksia, pientuottajaviiniä ja samppanjaa.

Tarjous:
Kun mainitset Helsinki Design Weekin varausta tehdessäsi, saat 10% alennuksen menusta. Voimassa 1.–11.9.2022.