HDW Päätapahtumapaikka: Kanavaranta 1

Milloin to 01.09.2022 - su 11.09.2022
Esteetön Kyllä

Helsinki Design Weekin päätapahtumapaikka vaihtuu joka vuosi. Tämän vuoden osoite on kymmenen päivän ajan Kanavaranta 1. Tämä “Sokeripalana” tunnettu Alvar Aallon suunnittelema ikoninen rakennus on valmistunut vuonna 1962. Helsinki Design Week avaa sen yleisölle ensimmäistä kertaa. 

Näyttelyitä muotoilufestivaalin päätapahtumapaikalla ei tänä vuonna nähdä – rakennuksen ylimmät kerrokset pyhitetään kohtaamisille sekä ideoiden ja ajatusten vaihdolle. Ylimpään kerrokseen on kutsuttu helsinkiläisravintola Kuurna ja luvassa on herkullisia illanviettoja tunnelmallisissa kabineteissa, kaupungin parhaalla näköalalla. Meritullinkadulla vuodesta 2005 sijainnut Kuurna on tunnettu korkeasta laadusta niin ruoan, juoman kuin palvelunkin suhteen. Pop-up -ravintolan varauskalenteri aukeaa yleisölle tänään.

Varaa pöytä.

Laura Styyran ja Tom Hansenin luotsaaman ravintolan yhteyteen avataan myös viinibaari, jossa järjestetään sarja Weekly Talkseja, muotoilu- ja arkkitehtuurikeskusteluja. 

Illallisten, juhlien ja keskustelujen lisäksi Kanavaranta 1:een pääsee tutustumaan opastetuilla kierroksilla. Niihin ilmoittautuminen alkaa 18.8.

Tila ei ole ollut aikaisemmin tapahtumakäytössä. Päivitämme esteettömyyteen liittyvät asiat pian.