HDW Ravintolat

Juhla
Milloin pe 08.09.2023 - su 17.09.2023
Esteetön Ei

Helsinki Design Week hemmottelee kävijöitään kattauksella Helsingin parhaimpia ravintoloita ja kahviloita! Tutustu Ystävyysravintoloiden tarjontaan!

Atlejé Finne

Talo tarjoaa lasilliset Cavaa illallisen alkuun, kun mainitset Helsinki Design Weekin varauksesi yhteydessä. Vauraus on tehtävä etukäteen.
Arkadiankatu 14, 00100 Helsinki

Forza

Pursimiehenkatu 29-31, 00150 Helsinki

Jackie

Pullo talon valko- tai punaviiniä 35€.
Iso Roobertinkatu 21, 00120 Helsinki

Kaffa Roastery

Salasanalla ”HELSINKIDESIGNCOFFEE” ja saat valitsemastasi kahvijuomasta 0.50€ alennusta Helsinki Design Weekin ajan.
Pursimiehenkatu 29, 00150 Helsinki

Kamome

Talo tarjoaa lasillisen kotitekoista limonadia (lämmin tai kylmä) kun tilauksesi on yli 20€.
Pursimiehenkatu 12, 00150 Helsinki

Levain

Vadelma-jugurttileivos 6.50€
Healthy Set 18.50€ (Avocado toast, smoothie, jogurtti & granola / chia pudding)
Casa canevel rose prosecco 7€ 12 cl.
Pursimiehenkatu 29-31, 00150 Helsinki

Moko

Helsinki Design Weekin päätapahtumapaikan virallinen infopaikka.
Perämiehenkatu 10, 00150 Helsinki

Omadi

Helsinki Design Weekin aikana Omadi tarjoaa upean 5 ruokalajin menun hintaan 59€ sekä ilmaisen lasillisen Crémantia.
Telakkakatu 14, 00150 Helsinki

Pontus

Herrarouva-cocktail hintaan 10€.
Kapteeninkatu 26, 00140 Helsinki

 

Mukana
Ateljé Finne on kuvanveistäjä Gunnar Finnen entisessä ateljeessa toimiva Töölöläinen klassikko. Konstailematon, elegantti ruoka ja huomaavainen palvelu. Finnessä viihtyy yhtä hyvin läheisten, kuin yritysvieraidenkin kanssa.
Forza syntyi halusta tuoda Helsinkiin jotain uutta. Ruokaa, joka valmistetaan rakkaudella ja tuo mielihyvää arkeen. Forza valittiin 50 Top Pizza Europa 2023 - listalla euroopan seitsemänneksi parhaaksi pizzeriaksi.
Jackie on tyylikäs musiikkibaari Punavuoressa, Roban vilinässä. Mainio mesta treffata niin töiden jälkeen, kuin pikkutunneillakin. Kylmiä juomia, herkullista pizzaa ja aina hyvää musaa.
Kaffa Roastery, Vuoden paahtimo 2023, on paahtanut suomalaisille tuoretta ja maukasta kahvia jo vuodesta 2007. Kahvi paahdetaan käsityönä ja pakataan Helsingin Merikorttelissa. Asiakas saa kahvin aina tuoreena –vastapaahdettuna. Ammattitaitoinen henkilökunta tekee työtään intohimoisesti ja suurella sydämellä. Jotta kahvin laatu ja eettisyys voidaan taata, kahvipavut ostetaan turhia välikäsiä vältellen. Tavoitteenaan Kaffa Roasterylla on muuttaa suomalaista kahvikulttuuria yksi kuppi kerrallaan kohti maailman parasta kahvia.
Mokon perustivat 1991 Toukolehtojen sisarusparvi ja heidän äitinsä. Nykyään Mokoa luotsaavat siskokset Susu ja Lilli Toukolehto. Moko Market on nyt jo toisessa polvessa toimiva perheyritys. Perämiehenkadun Moko uudistuu, kun Helsinki Design Weekin aikaan avataan Etelä-Eurooppalaiseen henkeen toimiva, iltaisinkin palveleva bistro.
Omadi on ainutlaatuinen yhdistelmä yllättäviä ranskalaisia ja japanilaisia makuja. Ruokalistalla on ranskalaisen keittiön perinteisiä rikkaita ja pyöreitä makuja, joita täydentävät japanilaisen keittiön aromaattiset mausteet, omaleimaiset ainesosat ja eleganssi. Ravintolan tarkoin valittu juomavalikoima perustuu artesaaniviineihin, samppanjaan ja sakeen. Omadi palkittiin kesäkuussa Star Wine Listin Gold Star -palkinnolla Suomessa ja Hopeatähdellä kansainvälisessä kategoriassa "Best by the Glass List 2023".
Pontus on mutkaton, iloisen palvelun korttelibistro Ullanlinnassa. Ruokalista on laaja, ja juomaksi kannattaa valita raikkaita Pontuksen omia cocktaileja. Pontuksen asiakkaat ovat ihanan sekalainen seurakunta koirista mummoihin ja kaikkea siltä väliltä.
Keväällä 2022 auennut Levain Merikortteli on rento eatery-tyylinen olohuone, joka on auki viikon jokaisena päivänä aamusta alkuiltaan saakka. Levainissa nautit kiireetöntä all day aamiaista, lounastat työkavereiden kanssa tai istahdat nauttimaan lasillisen kuohuvaa kera makoisan leivonnaisen. Ravintolan sydämessä asuu leipomo, joka keskittyy leipien kuningaslajiin, aitoon kiviarinauunissa paistettavaan hapanjuurileipään. Leipää ja leipomotuotteita leivotaan aamusta aina myöhäiseen iltapäivään saakka.
Aito japanilainen izakaya-ravintola pohjoismaisista raaka-aineista. Japanilainen kokki ja muu henkilökunta takaavat autenttisen ja lämpimän kokemuksen.