Arkkitehdin talo -ilta

KeskusteluJuhlaArkkitehtuuri
Milloin ti 06.09.2022
Aika 19–20.30
Missä Kanavaranta 1, 00160, Helsinki
Esteetön Kyllä
Kieli Suomi

Millaisessa asunnossa on hyvä elää?

Tervetuloa mukaan illanviettoon, jossa arkkitehdit esittelevät kollegoiden suunnittelemia onnistuneita asuinrakennuksia.

Kaikille avoin tapahtuma järjestetään HDW:n päätapahtumapaikassa Kanavaranta 1:ssä tiistaina 6.9. klo 1920.30.

Arkkitehdin talo on konsepti, jonka tavoitteena on lisätä arkkitehtuurin lukutaitoa. Konseptin ytimessä ovat kodit, koska ne koskettavat jokaista ihmistä, ovat useimmille arvokkain omaisuuserä ja niiden laatu on herättänyt viime vuosina paljon huolta.

Iltaan on kutsuttu viisi tunnettua arkkitehtiä ja työparia kertomaan millainen asuinrakennus on tehnyt ammattilaiseen vaikutuksen, inspiroinut ja mahdollisesti vaikuttanut omaan suunnittelutyöhön.

Aikaa esitykselle on noin kymmenen minuuttia, sen jälkeen on aikaa vapaalle keskustelulle, kysymyksille ja kommenteille. 

Mukana ovat Kristiina Kuusiluoma & Martino De Rossi, Pia Ilonen, Tuuli Kanerva & Leo Lindroos, Tuomas Siitonen sekä Pentti Kareoja. 

Mukaan mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt. Mikäli haluat kuulla lisää Arkkitehdin talo -tapahtumasta, tilaa Helsinki Design Weeklyn uutiskirje täältä.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Arkkitehtitoimistojen liiton kanssa.

Arkkitehdin talon ensimmäinen osa esitteli ns. minitalot Fiskars Village Art & Design Biennalessa. Fiskars Village Art & Design Biennale on auki 4.9. asti. 

Yhteistyössä