House of Nostalgia - In Love With An Illusive Past

NäyttelyAvoin tilaOstoksetMuoti ja tekstiilisuunnittelu
Milloin to 09.09.2021 - su 19.09.2021
Aika Avoinna klo 14-18.
Tarkistakaa tarkat ajat tapahtumakuvauksesta.
Missä GLO Hotel Art, Lönnrotinkatu 29, 00180, Helsinki
Esteetön Kyllä
Kieli Suomi / Ruotsi / Englanti
Lisätietoja Website Instagram Facebook

House of Nostalgia on uusi helsinkiläinen designyritys, joka suunnittelee ja valmistaa vintagetyylisiä vaatteita ja asusteita. Toimintamme peruspilareita ovat vastuullisuus kaikessa tekemisessä, laadukas ajattomuus ja rikas, nostalgiaa huokuva estetiikka.

Astu House of Nostalgian kiehtovaan menneisyyden maailmaan GLO Hotel Artin lumoavassa kivilinnassa, yhdessä Helsingin rakastetuimmista jugendtaloista, trendikkäällä Design District -alueella. Linnan tunnelmallisessa aulassa on esillä näyttely, jossa pääset tutustumaan menneestä ajasta inspiroituneisiin vaatteisiin ja asusteisiin sekä tarinoihin kuosien ja vaatteiden takana. Näyttely on esillä koko Helsinki Design Weekin ajan 9.9. – 19.9.2021.

Pääset myös sovittamaan vaatteita ja kuvauttamaan itsesi Art Nouveau pop-up-kulisseissamme; muistoksi saat nostalgiaa huokuvan Polaroid-kuvan.

Olemme paikalla päivittäin (sunnuntaita lukuun ottamatta) klo 14:00 – 18:00 kuvaamassa ja kertomassa House of Nostalgiasta. Vaatteiden sovitus on  mahdollista vain tällöin.

House of Nostalgian liikkuva muotinäytös ihastuttaa Helsingin kaduilla torstaina 9.9. klo 17-18 sekä lauantaina 18.9. klo 13-14 Helsinki Design District -alueella. Näytös päätyy Glo Hotel Artin aulaan.

Herkullisen tunnelmoinnin viimeistelee GLO Hotellin kanssa yhteistyössä sekoitettu House of Nostalgia -cocktail. Baari on auki joka päivä kulloinkin voimassa olevien rajoitusten mukaisesti.