ICfin Color Event SS23

Online-tapahtumaKeskusteluLuentoTeollinen muotoilu ja tuotemuotoiluGraafinen suunnitteluMuotoilukoulutusSisustusMuoti ja tekstiilisuunnittelu
Milloin to 16.09.2021
Aika Klo 17:00-19:00
Liput info@icfin.com
Esteetön Kyllä
Kieli Suomi
Lisätietoja Website Instagram Facebook

Mistä väreistä kiinnostumme kesällä 2023? Kutsumme sinut tutustumaan globaalisti toimivan väri- ja trendiennustepalvelun ICfinin väriennusteeseen kaudelle kevät-kesä 2023.

Järjestämme ICfin Color Webinar -värikatselmuksen to 16.9.2021 klo 17-19. Tapahtuma on totuttuun tapaan ilmainen kartan kestotilaajille, muille väriwebinaarin osallistumismasku on 60€ (+alv. 24%).
Ilmoittaudu tilaisuuteemme to 9.9. mennessä sähköpostitse info@icfin.com. Lähetämme henkilökohtaisen osallistumislinkin ilmoittautumisesi jälkeen.

Esittelemme webinaarissa seitsemästätoista maasta koostuvan värijärjestö Intercolorin näkemyksen osana omaa, skandinaaviseen markkina-alueeseen kuratoitua, väriennustettamme. ICfin on väriennuste, joka piirtää suuntaviivoja värien, materiaalien ja kuluttajien mieltymysten liikkeistä lähitulevaisuudessa. Ennusteemme ilmestyy kaksi kertaa vuodessa noin 1,5 vuotta ennen kutakin sesonkia.

Kartassa on noin 30 upeata ICfin-väriä Pantone vastaavuuksine ja taustateemoineen. Mukana seuraa myös irtonäytteet kaikista kartan väreistä suunnittelutyön avuksi. ICfin toimii Suomen edustajana Intercolor-värijärjestön kansainvälisissä kokouksissa.

ICfin–väriennuste on globaalia väripuhetta suomeksi.

Tervetuloa inspiroitumaan!

Roosa Mattsson