Itä-Helsingin Designkierros

Kierros tai kävelyOstoksetArkkitehtuuriHistoriaMuotoiluajatteluMuoti ja tekstiilisuunnittelu
Milloin su 17.09.2023
Aika Klo 10:00–17:00. Kierros alkaa tilausajokuljetuksella Kiasman edestä klo 10:00 ja päättyy samaan paikkaan noin klo 17.00.
Missä Kiasma, Mannerheiminaukio 2, 00100, Helsinki
Liput Tapahtumaan voi ilmoittautua Aarrematkojen verkkosivuilla. Lähetämme laskun sekä matkasaatteen lähempänä matkan ajankohtaa.
Esteetön Ei

Kierros sisältää kävelyä, bussiin nousua ja sieltä laskeutumista. Kaikissa vierailukohteissa ei ole Inva-Wc tiloja ja niissä saattaa olla kynnyksiä sekä portaita.

Kieli Suomi
Yhteistyössä Aarrematkat

Unohdettu Itä-Helsinki on täynnä aarteita, kulttuurihistoriaa ja nähtävää. Itä-Helsingin Designkierros avaa ovet suomalaiseen designhistoriaan ja saat kokea Itä-Helsingin uusin silmin! Matkan aikana tutustumme mm. salaiseen japanilaistyyliseen puutarhaan, vierailemme Marimekon tehtaanmyymälässä, ihailemme Marjaniemen arkkitehtuuria, tutustumme designhotelli Rantapuiston tarinaan, kuulemme suomalaisen muotoilun historiasta ja tapaamme Ivana Helsingin perustajajäsenen, vaatesuunnittelija Paola Suhosen.

Matkan hinta: 135 € / hlö. Matkan hintaan sisältyy:
-​​Laadukas lounas designhotelli Rantapuistossa
-Lasillinen kuohuvaa Ivana Helsinki Housessa
-Tilausajokuljetus matkaohjelman mukaisesti
-Ryhmän oman oppaan palvelut koko matkan ajan
-Ohjelman mukaiset pysähdykset opastuksineen, mm. Opastettu kierros designhotelli Rantapuistossa, vierailu Ivana Helsinki Housessa sis. taiteilijatapaamisen Paola Suhosen kanssa sekä lasillisen kuohuvaa, pysähdys japanilaisessa puutarhassa sekä käynti Marimekon tehtaanmyymälässä

Tapahtuma on jouduttu peruuttamaan. Pahoittellemme tilannetta.

Aarrematkat on vuonna 2021 perustettu kotimainen kulttuurimatkailuun keskittynyt matkatoimisto. Aarrematkat järjestää matkoja niin kotimaahan kuin Eurooppaan sekä ryhmämatkoina, että räätälöityinä matkoina asiakkaiden toiveiden mukaan.