Let's Love! VIMMA x Relove Muotinäytös

JuhlaAvoin tilaKierros tai kävelyMuoti ja tekstiilisuunnittelu
Milloin to 01.09.2022
Missä Fredrikinkadun ja Iso Roobertinkadun kulma, 00120, Helsinki
Esteetön Kyllä
Kieli Suomi
Lisätietoja Website Instagram Facebook

Muotibrändi VIMMA järjestää yhdessä naapurinsa Reloven kanssa säihkyvän muotinäytöksen Helsingin Punavuoren sydämessä. Tule inspiroitumaan ja joraamaan mukana!

VIMMA X Relove Fashion Show -tapahtumailta tulee tarjoamaan ainutlaatuisen elämysillan keskellä Helsingin Punavuoren kävelykatua. Vastuullisen muodin kärkinimet VIMMA ja Relove yhdistävät voimansa ja luovat mielenkiintoisen näytöskonseptin, missä kaupallinen- sekä kierrätysmuoti kohtaavat luoden jännittävän ja uudenlaisen, rakkaudellisen ja monimuotoisen inspiraatiopläjäyksen.

Tule nauttimaan ihmisistä, tunnelmasta ja uusista pukeutumisideoista Eeti Niemisen DJ-rytmien tahdittamana klo 18:00 alkaen. Muotinäytös alkaa klo 18:30, ja Vimman sekä Reloven kivijalkaliikkeet Fredalla ovat avoinna aina klo 21:00 asti. Haluamme tuoda tähän syksyyn runsaasti rohkeutta, rakkautta sekä luovia itseilmaisun välineitä. Let’s Love!

VIMMA lanseeraa muotinäytöksessä tulevan talven capsule-kokoelmansa hääpuvuista sekä uudesta farkkumallistosta – tule, näe ja koe jotain täysin uudenlaista!

Second hand -pioneeri Relove tarjoaa kokonaisvaltaisia ja vastuullisia elämyksiä kaikille aisteille. Second hand -puolelta voi tehdä laadukkaita löytöjä aina viimeisimmistä trendituotteista upeisiin designer- & vintage-luomuksiin, ja kahvilassa tarjoillaan aamiaista, brunssia ja lounasta viikon jokaisena päivänä. Voit varata oman second hand -myyntijakson näppärästi nettisivuilla relove.fi. Löydät Reloven konseptiliikkeet Töölöstä, Punavuoresta sekä Helsingin Stockmann-tavaratalon 3. kerroksesta.

VIMMA on kotimainen vaatemerkki, joka valmistaa pitkäikäisiä design-tuotteita, jotta ihmiset tarvitsisivat vähemmän tavaroita. Vastuullisuus, läpinäkyvyys ja tunnettavuus kestävästi ajattelevana muotibrändinä on ollut nähtävillä brändin perustamisvuodesta asti, ja tämä työ jatkuu yhä tavoitteellisena ja kunnianhimoisena.

“Olemme olemassa, jotta jokainen voisi tuntea voimaa vaatteen avulla. Tärkeintä meille on tuotteen sanoma. Haluamme innostaa ihmisiä pukeutumaan, emmekä pelkää rikkoa rajoja.”