NADA BELLAM x ANNIINA KORTE "Memento Mori" malliston lanseeraus

OstoksetNäyttelyMuoti ja tekstiilisuunnittelu
Milloin pe 09.09.2022
Aika 17-18.30 Ticket sale + welcoming guests + free drinks
18.30 Fashion show starts
19.00 Fashion show ends
20.00- onward Party announcement for who wants to stay
Missä Helsinki
Esteetön Kyllä
Kieli Suomi / Englanti

Kristillisessä Aatamin ja Eevan luomiskertomuksessa käärmeet esitetään paholaisen ilmentymänä. Siksi niitä pidettiin usein pahoina ja vielä tänäkin päivänä monet ihmiset pelkäävät käärmeitä sekä epäröivät mennä niiden lähelle.

Mutta tässä mallistossa me NADA BELLAM ja ANNIINA KORTE, haluamme sinun pysähtyvän ja antamaan aikaasi pohtia käärmeiden olemassaoloa. Koska me teimme niin, ja ymmärsimme niiden hämmästyttävän kauneuden. Ajattelimme, että ne eivät ainoastaan ​​ole hyödyllisiä ja korvaamattomia ekologiselle järjestelmällemme, vaan myös niiden värit, muodot ja heijastukset ovat lumoavia.

Joten ”Memento Mori” on täällä muuttamassa käsityksiämme. Tämä pelätty olento ei ainoastaan ​​edistä planeettamme terveyttä ja tasapainoa, vaan myös suojelee meitä ihmisiä sukupuutolta monin eri tavoin.

Muotinäytös pidetään perjantaina 9. syyskuuta tai lauantaina 10. syyskuuta (selvitetään myöhemmin) osoitteessa: (osoite tarkentuu myöhemmin). Kutsumme sinut tämän eksklusiivisen esittelyn kautta maistamaan pimeyttä, glamouria, ajattomuutta ja käärmeitä!

Tarjoamme ilmaisia ​​alkoholittomia juomia kaikille.

Liput (hinta tarkentuu) myynnissä osastollamme Design Marketilla 3.-4.9. tai paikan sisäänkäynnillä.

Tervetuloa ja tuo ystäväsikin!