NADA BELLAM x ANNIINA KORTE "Memento Mori" malliston lanseeraus

OstoksetNäyttelyMuoti ja tekstiilisuunnittelu
Milloin pe 09.09.2022
Aika 18:00 Studio open / Launching night at Yrjönkatu 34
Missä Yrjönkatu 34, 00100, Helsinki
Esteetön Kyllä
Kieli Suomi / Englanti
Lisätietoja E-shop Instagram

Kristillisessä Aatamin ja Eevan luomiskertomuksessa käärmeet esitetään paholaisen ilmentymänä. Siksi niitä pidettiin usein pahoina ja vielä tänäkin päivänä monet ihmiset pelkäävät käärmeitä sekä epäröivät mennä niiden lähelle.

Mutta tässä mallistossa me NADA BELLAM ja ANNIINA KORTE, haluamme sinun pysähtyvän ja antamaan aikaasi pohtia käärmeiden olemassaoloa. Koska me teimme niin, ja ymmärsimme niiden hämmästyttävän kauneuden. Ajattelimme, että ne eivät ainoastaan ​​ole hyödyllisiä ja korvaamattomia ekologiselle järjestelmällemme, vaan myös niiden värit, muodot ja heijastukset ovat lumoavia.

Joten ”Memento Mori” on täällä muuttamassa käsityksiämme. Tämä pelätty olento ei ainoastaan ​​edistä planeettamme terveyttä ja tasapainoa, vaan myös suojelee meitä ihmisiä sukupuutolta monin eri tavoin.

Malliston lanseerausilta pidetään studiollamme perjantaina 9. syyskuuta osoitteessa Yrjönkatu 34. Kutsumme sinut tämän eksklusiivisen esittelyn kautta maistamaan pimeyttä, glamouria, ajattomuutta ja käärmeitä!

Tarjoamme ilmaisia ​​alkoholittomia juomia.

Löydät meidät myös Design Market tapahtumasta 3.-4.9.

Tervetuloa ja tuo ystäväsikin!