New AD-Museum: Open Design Professions

KeskusteluOnline-tapahtumaArkkitehtuuriKaupunkisuunnitteluHistoriaTeollinen muotoilu ja tuotemuotoiluMuotoiluajatteluDigitaalinen suunnitteluGraafinen suunnitteluMuotoilukasvatusMuotoilukoulutusUudet materiaalitSisustusMuoti ja tekstiilisuunnittelu
Milloin pe 09.09.2022
Aika kl 9-11
Missä Tiedekulma / Stage, Yliopistonkatu 4 , 00100, Helsinki
Liput Tapahtuma on avoin kaikille, mutta vaatii rekisteröitymisen.
Esteetön Kyllä
Kieli Englanti

Matkalla kohti inklusiivisempia ja monimuotoisempia arkkitehtuuri- ja designaloja

Miten Helsingin uusi arkkitehtuuri- ja designmuseo voi auttaa suunnittelualoja avautumaan ja kehittymään inklusiivisempaan ja moninaisempaan suuntaan? Miten arkkitehtuuri- ja designmuseo voi toimia suunnittelualojen muutoksen ajurina? Millainen voisi olla suunnittelualojen erityinen rooli laajempana muutosvoimana yhteiskunnassamme?

Poikkitieteellisessä keskustelussa tarkastellaan näitä ja muita kysymyksiä. Keskusteluun osallistuvat suunnittelualojen ammattilaiset pyrkivät kukin omalla tavallaan vahvistamaan alojensa yhteiskunnallista otetta ja kirittämään arkkitehtuuria ja designia rakentavina lähestymistapoina aikamme vaativimpiin haasteisiin. Keskustelua moderoi innovaatio- ja strategiatoimisto DVDL:n perustaja David van der Leer. Keskustelu pidetään englanniksi.

Rekisteröidy tapahtumaan täällä.

Voit osallistua tapahtumaan myös etänä. Tapahtumasta lähetetään suora verkkolähetys. Linkki verkkolähetykseen päivitetään myöhemmin.