Paja&Bureau 2021 mallistoesittely

NäyttelyOstoksetJuhlaTeollinen muotoilu ja tuotemuotoiluSisustus
Milloin to 09.09.2021 - su 19.09.2021
Aika 10:00-18:00
Missä Korkeavuorenkatu 7, 00120, Helsinki
Esteetön Kyllä
Kieli Suomi / Englanti
Lisätietoja Website Instagram Facebook

Helsinkiläinen metallikalusteisiin erikoistunut designer-maker studio, Paja&Bureau, isännöi ensimmäisen oman kalustemallistonsa ensiesittelyä osana HDW 2021 ohjelmistoa. Studion perustajat, Eetu Enqvist ja Nino Hynninen, ovat vuodesta 2015 lähtien tulleet tutuiksi monenlaisten kiintokalusteprojektien, installaatioiden ja tapahtumatuotantojen tiimoilta. Lisäksi he ovat isännöineet vuosittain Milanon Fuorisalone -tapahtumien hengessä muotoilun ja taiteen rajapintaa käsittelevää Paja&Bureau SIDE SHOW -ryhmänäyttelyä HDW:n aikana.
Paja&Bureaun 2021 mallisto koostuu kuudesta kalusteesta ja on luonteeltaan ennakkoluuloton ja rehellinen laadun ja korkean käsityötaidon ylistys. Kalusteissa yhdistyvät aidot materiaalit teräksestä massiivipuuhun, jotka pintakäsitellään raaka-aineen rehellistä luonnetta vaalien. Rakenteiden keskinäisten jännitteiden tutkimus perusteellisella verstaan ja suunnittelupöydän yhteispelillä on ajanut malliston suunnitteluprosessia kohti kestäviä, vastuullisia ja visuaalisesti kiehtovia tuotteita.
Esiteltävät kalusteet ovat Paja&Bureaun ensiaskel kohti oman kalustemalliston tuotantoa ja uusi ja jännittävä vaihe studion tarinassa.

Nino Hynninen