Pieces of Hope x Kaiku

NäyttelyKeskusteluJuhlaMuotoiluajatteluGraafinen suunnittelu
Milloin to 08.09.2022 pe 09.09.2022
Missä KAIKUKATU 4, 00530, Helsinki
Esteetön Ei
Kieli Suomi / Englanti

Pieces of Hope on kahden päivän tapahtuma, joka yhdistää näyttelyn, keskusteluja ja live-musiikkia. Teemana ovat mieli, luovuus ja yö, sekä niiden moniulotteinen suhde. Tapahtumapaikkana toimii ikoninen Kaiku-klubi Kalliossa.

Näyttelyssä on esillä yhdeksän kutsutun taiteilijan näkemykset mielen ja yön suhteesta, julisteen muodossa. Jokaisesta julisteesta on 30 kappaleen painos. 

Näyttelyyn osallistuvat taiteilijat:

ALANKO+NUOTIO
Gladys Camilo
Amy Gelera
Aimo Katajamäki
Peter Larsson
Kadri-Ann Kivisild & Jaakko Suomalainen
Armi Teva
Hanna Valle
Santeri Valtanen

Julisteet ovat myynnissä Helsinki Design Weekin sivustolla (1.–11.9.2022), sekä näyttelyn yhteydessä Kaikussa (8.–9.9.2022). Myyntihinnasta 30% lahjoitetaan Mieli Ry:lle mielenterveystyön hyväksi ja 70% saa taiteilija.

Torstaina 8.9. avajaisten yhteydessä Kaikussa järjestetään keskustelutilaisuus mielenterveydestä ja luovuudesta yhteistyössä näyttelyn taiteilijoiden ja HDW:n kanssa. Keskustelun jälkeen kuulemme ambient-artisti Ahon konsertin. Konsertti taltioidaan. 

Perjantain keskustelutilaisuus Kaikussa keskittyy yön ja luovuuden teemoihin. Keskustelun jälkeen Kaikussa alkaa HDW:n Open Studios -tapahtuman viralliset jatkobileet.

Torstaina näyttelyn sisäänpääsy, Ahon konsertti ja keskustelutilaisuudet ovat maksuttomat. Perjantaina näyttelyn sisäänpääsy ja keskustelutilaisuudet ovat maksuttomat klo 21 asti.

Tapahtuman on kuratoinut Antti Grundstén yhteistyössä HDW:n Anni Korkmanin ja Kaikun Timo Haapasen kanssa. Tapahtumaa on tukenut Grafia Ry.