Ready21

NäyttelyOnline-tapahtumaTeollinen muotoilu ja tuotemuotoiluSisustusMuoti ja tekstiilisuunnittelu
Milloin ma 13.09.2021
Aika Maanantai - Torstai klo 10:00-18:00
Perjantai klo 10:00-16:00
Missä Hämeentie 135 D, 00560, Helsinki
Esteetön Kyllä
Kieli Suomi
Lisätietoja Website Instagram

Laajentuneella Arabian kampuksella on esillä Metropolia Ammattikorkeakoulun muotoilun opiskelijoiden harjoitustöitä ja materiaalikokeiluja. Ready21 Instagram opinnäytetyönäyttely esittelee vastavalmistuneiden muotoilijoiden pohdintoja, tuote- ja palvelukonsepteja sekä tilasuunnitelmia.

Merja Kosonen

Metropolia Ammattikorkeakoulun muotoilun tutkinto-ohjelma on uudistumiskykyinen alan kouluttaja. Muotoilun AMK-tutkinnon pääaineet ovat sisustusarkkitehtuuri, tekstiilisuunnittelua ja teollinen muotoilu. Muotoilun opiskelijat oppivat tunnistamaan esinemaailmassa ja rakennetussa ympäristössä sekä ihmisten arjessa esiintyviä ongelmia ja tarpeita. Valmistuneet muotoilijat suunnittelevat ihmisten elämää parantavia, kestäviä, vastuullisia, esteettisiä, toiminnallisia ja käyttäjäystävällisiä ratkaisuja.
Muotoilun ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon, YAMK, suorittanut ammattilainen osaa soveltaa tuotekehityksen, muotoilun ja palvelumuotoilun menetelmiä yritysten ja organisaatioiden kehittämisprosessien hallintaan ja strategiseen suunnitteluun.