Reetta Hiltunen - Studio avoimet ovet

Avoin tilaNäyttelyKeskusteluSisustusMuoti ja tekstiilisuunnittelu
Milloin to 09.09.2021 la 11.09.2021 pe 17.09.2021 la 18.09.2021
Aika klo 12-18
Missä Studio Reetta Hiltunen, Kauppiaankatu 13, 00160, Helsinki
Esteetön Kyllä
Kieli Suomi / Englanti

Kuvataiteilija, taidegraafikko ja tekstiilisuunnittelija Reetta Hiltusen (TaM) studio sijaitsee Helsingin sydämessä, Katajanokan kivijalkaliiketilassa. Esillä on Hiltusen maalaustaidetta, taidegrafiikkaa sekä omasta taiteesta luodut tekstiilit, kuten sisustustekstiilejä ja asusteita. HDW:n aikana Hiltunen on studiolla kertomassa taiteellisesta työstään ja luovasta tuotannostaan.

Reetta Hiltunen

on työskennellyt taiteen kentällä vuodesta 2002. Kuvataiteen maisterin tutkinto Kuvataideakatemiasta (2011) ja Bachelor of Arts tutkinto Lontoosta Middlesex University (2005). Opintoja myös Chelsea College of Art and Design, Lontoo sekä SVA, New York. Hiltusen teoksia on ollut näyttelyissä kansainvälisesti, joita palkittu ja lisätty kokoelmiin. Hän on koordinoinut hankkeita taiteen kentällä yhteistyössä luovien- ja muiden yhteiskunta-alojen kanssa.

Taide ja muotoilu ovat Hiltusen taiteellisessa työssä vahvassa synergiassa. Värikkäät ja yksityiskohtaiset omasta taiteesta inspiroituneet graafiset kuosit luovat tekstiileille erottuvan ilmeen ja omaperäiset tarinat. Tekstiilit on valmistettu jokaista yksityiskohtaa myöten harkitusti valituista taidekuvista ja materiaaleista, eettisestä valmistusprosessia arvostaen Euroopassa.