Vastuullinen vyölaukkutyöpaja

TyöpajaKeskusteluJuhlaMuotoilukoulutus
Milloin pe 10.09.2021
Missä Punanotkonkatu 4, 00200, Helsinki
Liput https://www.pihkacollection.fi/verkkokauppa/kurssit/vastuullinen-vyolaukkutyopaja-10-9/
Esteetön Ei
Kieli Suomi / Englanti
Lisätietoja Website Instagram Facebook
Käsitöiden tekemisellä on tutkitusti hyvinvointia lisäävä vaikutus. Osallistu positiiviseen vallankumoukseen — iloa käsillä tehden! Uskomme, että itse tekemällä oppii parhaiten vastuullisuudesta. Kun kerran olet tehnyt itse, ymmärrät mistä on kyse ja osaat arvostaa tuotteita aivan eri tavalla. Siksi avasimme koko prosessimme.

Työpajassa valmistetaan EFFI vyölaukut omin käsin ylijäämänahasta. Laukku on suunniteltu jokapäivästä käyttöä varten ja on käsiesi kautta valmis elämän mittaiselle matkalle. Työpajassa käyttämämme nahka on karjatalouden sivutuotetta ja jonkun toisen hukkamateriaalia. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta käsitöiden teosta. Autamme ja opastamme jokaisessa vaiheessa.

Työpaja järjestetään pe 10.9. klo 17-21 aftereiden hengessä.*

Kurssi järjestetään PIHKA collectionin tiloissa Helsingin keskustassa. Yhdistetty työ- ja liiketila, PIHKA work/shop, sijaitsee Designmuseon vieressä Korkeavuorenkadun ja Punanotkonkadun kulmassa, osoitteessa Punanotkonkatu 4.

* Työpajan hinta 185 € sisältää laadukkaan nahan, muut valmistusmateriaalit, opetuksen ja hyvän meiningin. Kurssipäivän kesto 10.9.2021 on klo 17-21. Verkkokaupan kautta voit maksaa varausmaksun tai koko kurssin hinnan. Varausmaksulla varmistat paikkasi kurssilla, loppuosa maksetaan kurssipäivänä. Mahdollisissa peruutustilanteissa varausmaksua ei palauteta ilman lääkärintodistusta.

HUOM! Covid-19-viruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi olemme ottaneet ryhmäkoot ja muut tarvittavat hygieniatoimenpiteet huomioon kursseillamme.

Roosa Mattsson