Tulevaisuuden toimisto

ExhibitionWorkshopDiscussionLectureArchitectureUrban planningIndustrial design and productsDesign thinkingDigital designNew MaterialsInterior
Milloin ke 15.09.2021 - su 19.09.2021
Aika Keskiviikkona 15. syyskuuta kutsuvierastilaisuus.
Torstai ja perjantai klo 11-19.
Lauantai klo 11-18 ja sunnuntai klo 12-16.
Missä Aleksanterinkatu 13, 00100, Helsinki
Esteetön Kyllä
Kieli Suomi

Koko tapahtumakuvaus julkaistaan 12.8.2021 Silloin julkaistaan myös kaikki avoimen tapahtumahaun kautta mukaan valitut tapahtumat ja aloitetaan pääsylippujen myynti. 

Minkälainen on Tulevaisuuden toimisto? Pandemiavuosi vauhditti työn tekemisen muutosta ja kehitystä, johon oltiin vääjäämättä siirtymässä. Perinteinen, toimistokeskeinen työkulttuuri muuttuu monipaikkaisuudeksi työnteon hajautuessa erilaisiin tiloihin; koteihin, kahviloihin, kirjastoihin ja työhuoneisiin. Miten toimistot vastaavat haasteeseen? Miten saadaan työntekijät viihtymään yhteisissä tiloissa? Tulevaisuuden toimisto esittelee monipuolisesti niin kalustevalmistajien, suunnittelijoiden ja tutkijoiden näkemyksiä siitä, miten ja missä me tulevaisuudessa työskentelemme. Luvassa on mm. Vitran, Artekin, Vepsäläisen, Iskun, Frameryn, Roltraden ja Interfacen uutuustuotteita tilasuunnitteluun, akustiikka- ja äänentoistoratkaisuja sekä paljon ohjelmallisia tapahtumia, uusia ideoita ja näkemyksellisiä puheenvuoroja myös verkon yli maailmalta.