Ville Andersson – Helsinki Contemporary x Artek Helsinki

NäyttelyOstoksetAvoin tilaSisustus
Milloin ti 07.09.2021 - la 02.10.2021
Missä Artek Helsinki, Keskuskatu 1 B, 00100, Helsinki
Esteetön Kyllä
Kieli Englanti
Lisätietoja Website Instagram Facebook

Nykytaidegalleria Helsinki Contemporary tuo syksyn alkuun Artek Helsinki -myymälään Ville Anderssonin varta vasten myymälän tilaan suunnitteleman teoskokonaisuuden. Ripustus jatkaa Helsinki Contemporaryn ja Artek Helsingin yhteistyötä gallerian Taide tilassa -konseptin puitteissa.

Ville Anderssonin piirustusta ja vinyylitarraa hyödyntävät teokset on toteutettu taiteilijan tarkoin valikoimille sävytetyille papereille. Herkät ja ilmavat teokset liikkuvat orgaanisen ja graafisen vuoropuhelussa, taiteilijalle ominaisella hiljaisella ja minimalistisella otteella.

Artek Helsinki

Artek Helsinki –myymälä Keskuskadulla tarjoaa inspiraatiota kahdessa kerroksessa. Myymälän valikoima on kiinnostava ja huolellisesti poimittu otos Artekin, Vitran sekä kotimaisten ja merkittävimpien kansainvälisten designbrändien klassikoista ja uutuuksista. Lisäksi myynnissä on runsaasti kodin tekstiilejä, kankaita, verhoja ja laaja valikoima mattoja. Artek Helsinki toimii kulttuuriyhteisöllisenä näyttämönä järjestämällä tapahtumia ja näyttelyitä taiteen, arkkitehtuurin ja muotoilun parista.