Mikä on viisasta?

ExhibitionWorkshopDiscussionLectureIndustrial design and productsGraphic designDesign educationDesign courses and workshopsNew MaterialsInteriorFashion
Milloin to 16.09.2021 - su 19.09.2021
Aika Thursday and Friday from 11 am to 7 pm.
Saturday from 11 am to 6 pm and Sunday from 12pm to 4pm.
Missä Aleksanterinkatu 13, 00100, Helsinki
Esteetön Kyllä
Kieli Suomi / Englanti

Koko tapahtumakuvaus julkaistaan 12.8.2021 Silloin julkaistaan myös kaikki avoimen tapahtumahaun kautta mukaan valitut tapahtumat ja aloitetaan pääsylippujen myynti. 

Helsinki Design Weekin vuositeema “Mikä on viisasta?” on avoin kutsu keskusteluun: viisauden määritelmä on laaja ja monialainen. Tavoitteena on haastaa yksipuolinen ja -ulotteinen suunnittelu: perinteinen, mutkaton määritelmä muotoilusta puhuu asioiden parantamisesta. Mitä jos kiihtyvään tahtiin muuttuva, epävarma maailma kaipaisikin pohdintaa siitä, mikä on parempaa? Ja ennen kaikkea: parempaa kenelle? Festivaaliohjelmistossa teemaa tutkitaan päätapahtumapaikka Glasshouse Helsingin neljännessä kerroksessa. Luvassa on suomalaissuunnittelijoiden uusimpia tuotteita ja tuoreimpia ideoita esittelevä näyttely, päivittäistä keskusteluohjelmaa sekä pop up -ravintola kohtaamisia varten.