Miksi asiakaskokemusta ja brändiä tulisi kehittää yhdessä?

KeskusteluLuentoAvoin tilaMuotoiluajattelu
Milloin to 08.09.2022
Aika 15:00-17:00
Missä Pohjoisesplanadi 35Aa, 00100, Helsinki
Liput Ilmoittautuminen linkin kautta
Esteetön Kyllä
Kieli Englanti

Asiakaskokemuksen muotoileminen ilman brändiä keskittää huomion pelkästään asiakkaan kipupisteiden hallinnoimiseen. Tällä tavoin saadaan kyllä luotua saumattomia ja miellyttäviä asiakaskokemuksia, mutta ne eivät kuitenkaan tuo yrityksille uusia innokkaita kannattajia tai erota niitä merkittävästi kilpailijoista. Näin kehitetyt palvelut tai tuotteet saattavat myös olla helposti korvattavissa kilpailijoiden toimesta.

Loistava brändi erottuu hyvästä erinomaisen asiakaskokemuksen avulla. Huolella laaditun asiakaskokemusstrategian avulla brändin erityispiirteet saadaan nostettua esiin. Hyvin muotoiltu ja harkittu brändi taas puolestaan edistää asiakaskokemusta ja auttaa luomaan tunnesiteitä, joita yritykset tarvitsevat houkutellakseen uusia asiakkaita ja kehittääkseen olemassa olevien asiakkaiden uskollisuutta.

Varsinainen kysymys kuuluukin, kuinka brändi herätetään eloon jokaisessa kohtaamisessa ja pidetään samalla huoli, että se vastaa asiakkaan kehittyviin tarpeisiin ja odotuksiin. Miksi edelleen on vaikea löytää brändejä, joissa nämä asiat kohtaavat saumattomasti? Kutsumme design- ja brändiyhteisön jäsenet keskustelemaan aiheesta kanssamme toimistollemme 8.9.2022, klo 15:00-17:00.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Yhdistämme brändistrategian, asiakaskokemuksen, muotoilun ja teknologian auttaaksemme yrityksiä rakentamaan tulevaisuuden kokemuksia asiakkailleen. Uskomme, että integroimalla digitalisaatio, kokemukset ja kestävä kehitys voidaan luoda saumattomia ratkaisuja, jotka ylittävät tämän päivän odotukset ja vastaavat tulevaisuuden tarpeisiin. Asiakaskuntamme koostuu aina suurista yrityksistä kunnianhimoisiin start-upeihin, niin kotimaassa kun ulkomailla. Luomme yhdessä kiinnostavia kokemuksia läheisessä yhteistyössä kollegojemme kanssa Helsingistä, Tukholmasta, Lontoosta ja Vancouverista.