Ytimessä - rethinking the heart of Helsinki

KeskusteluLuentoArkkitehtuuriKaupunkisuunnitteluMuotoiluajatteluDigitaalinen suunnitteluGraafinen suunnittelu
Milloin ke 13.09.2023
Aika 12-14
Missä Pursimiehenkatu 29, 00150, Helsinki
Esteetön Kyllä
Kieli Englanti

Ytimessä – rethinking the heart of Helsinki!

Helsingin kaupunki, Helsingin yliopisto, Aalto-yliopisto sekä Helsingin seudun kauppakamari järjestävät avoimen kilpailun opiskelijoille! Kilpailun pääpalkinto on 15 000 euroa, toinen palkinto 6000 euroa ja kolmas 4000 euroa.

Olet lämpimästi tervetullut kilpailun avajaistilaisuuteen Helsinki Design Weekin päätapahtumapaikka Merikortteliin 13.9. klo 12-14. Tarjolla on myös kevyttä lounasta.

Ilmoittauduthan tapahtumaan tämän linkin kautta – paikkoja on rajoitetusti!

Monialaisille opiskelijaryhmille suunnatun kilpailun tavoitteena on löytää innostavia, Helsingin strategisia tavoitteita tukevia ehdotuksia ydinkeskustan kehittämiseksi. Kilpailulla etsitään uusia näkemyksiä ja ajatuksia keskustan roolista sekä sen vahvuuksista ja kehittämiskohteista.

Avajaistilaisuudessa kerrotaan tarkemmin opiskelijakilpailun taustoista ja tarkoituksesta, sekä kerrataan lyhyesti kilpailun aikataulu ja säännöt sekä tekniset ohjeistukset. Tilaisuudessa myös avataan keskustelu Helsingin ydinkeskustan elinvoimasta ja erityisyydestä. Keskustelun jälkeen olet tervetullut tutustumaan Helsinki Design Weekin päänäyttelyyn.