Keskustelu kirjasuunnittelusta

KeskusteluOstoksetGraafinen suunnitteluSisustus
Milloin to 12.09.2024
Missä Pp. kirjakauppa / book shop, c/o Tekstin talo, Lintulahdenkatu 3, 00530, Helsinki
Esteetön Kyllä

Tekstin talon esteetön sisäänkäynti sijaitsee osoitteessa Lintulahdenkatu 3. Toinen sisäänkäynti sijaitsee Kaikukadun sisäpihan puolelta. Kaikukadun puoleinen sisäänkäynti ei ole esteetön, sillä sen luo johtaa joka suunnasta tultaessa porrasaskelmia.

Tekstin talon tilat sijaitsevat rakennuksen ensimmäisessä, neljännessä ja kuudennessa kerroksessa. Jokaisessa kerroksessa on esteetön wc.

https://www.tekstintalo.fi/esteettomyystiedot

Kieli Suomi / Englanti
Lisätietoja Website Instagram

Osana Helsinki Design Weekin satelliittitapahtumien ohjelmaa Pp. järjestää yhdessä Kirjasuunnittelijoiden killan (Grafia ry.) kanssa tapahtuman kirjasuunnittelusta torstaina 12. syyskuuta klo 17.30.

Keskustelemassa tapahtumassa ovat kirjasuunnittelijat Jenni Saari, Anna-Mari Tenhunen ja Piia Aho. Kukin graafikko esittelee valitsemansa kirjan ulkoasun suunnittelun prosessia. Yleisö voi myös esittää kysymyksiä.

Kirjasuunnittelijat kertovat kuinka ovat päätyneet erilaisiin visuaalisiin ja materiaalisiin valintoihin ja mitä kaikkea muotoiluratkaisujen taustalta löytyy.

Tapahtuma järjestetään Pp.:ssä osoitteessa Lintulahdenkatu 3, 00530 Helsinki, Tekstin talon 1. krs. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille.