Kuva: Liivis Pallas / VIMMA

Tule mukaan

Helsinki Design Week järjestetään 6.–15.9.2024.
Olet lämpimästi tervetullut mukaan tekemään Pohjoismaiden suurinta muotoilu- ja arkkitehtuurifestivaalia!


Helsinki Design Weeklyn toiminta on ympärivuotista.
Kun tilaat uutiskirjeemme täältä, saat tietää uutiset ensimmäisenä. 

Toimintamme monialaisuuden kulmakivi on yhteistyö alan tekijöiden ja toimijoiden kanssa. Yhdessä tekeminen on meille tärkeää.

Kiinnostaako kumppanuus Helsinki Design Weekin ja Weeklyn kanssa?

Lisätiedot löydät täältä.


Avoin tapahtumahaku festivaaliohjelmistoon!


Ohjelmistomme rakentuu päätapahtumista, sekä kumppanuus- ja satelliittitapahtumista. Ehdota tapahtumaasi ohjelmaamme! Avoimen tapahtumahaun kautta mukaan valittavat tapahtumat tulevat osaksi Helsinki Design Weekin virallista ohjelmaa ja tapahtumat saavat näkyvyyttä Helsinki Design Weekin markkinointiviestinnässä. Järjestä muotinäytös tai opastettu kävely, avaa työhuoneesi ovet tai pidä vaikkapa palvelumuotoilun työpaja. Haku ohjelmistoon on auki 15.2.–31.5., mutta Early Bird -hinnat ovat voimassa vain 21.4 asti.
Mahdolliset kysymykset voit lähettää Irikselle (iris.korkman[a]helsinkidesignweek.com).

Design Market ja Collecotrs’ Market järjestetään Kaapelitehtaalla.

Design Market on Pohjoismaiden suurin muotoilualan varastomyyntitapahtuma, joka aloittaa perinteisesti Helsinki Design Week -festivaalin 7.–8.9.2024. Huolellisesti koottu joukko myyjiä esittelee suunnittelijat ja valmistajat korkealaatuisten huonekalujen, sisustustuotteiden, vaatteiden ja asusteiden takana. Kiinnostaako osallistuminen Design Marketiin tai kierrätettyihin ja uniikkeihin tuotteisiin keskittyvään Collectors’ Marketiin? Early Bird -haku on auki 21.4. asti, mutta voit hakea mukaan vielä 31.5. asti.
Vastaamme tiedusteluihin osoitteessa info[a]helsinkidesignweek.com.

Vapaaehtoiseksi festivaalille elo-syyskuussa?

Hakuaika vapaaehtoiseksi vuodelle 2024 alkaa 2.5. Lomake päivitetään tälle sivulle.

Mukaan vaan!

Kuulemme mielellämme ideoita ja ajatuksia niin Helsinki Design Weekiin kuin Weeklyynkin liittyen. Tutustutaan sähköpostitse osoitteessa communications[a]helsinkidesignweek.com.

Kuva: Liivia Pallas / VIMMA