Kuva: Liivis Pallas / VIMMA

Tule mukaan

Helsinki Design Week järjestetään 6.–15.9.2024.
Olet lämpimästi tervetullut mukaan tekemään Pohjoismaiden suurinta muotoilu- ja arkkitehtuurifestivaalia!


Helsinki Design Weeklyn toiminta on ympärivuotista.
Kun tilaat uutiskirjeemme täältä, saat tietää uutiset ensimmäisenä. 

Toimintamme monialaisuuden kulmakivi on yhteistyö alan tekijöiden ja toimijoiden kanssa. Yhdessä tekeminen on meille tärkeää.

Avaa studiosi ovet!

Yksi Helsinki Design Weekin päätapahtumista on Open Studios. Tule kanssamme avaamaan ovet innostavimmille työhuoneille ja inspiroivimpiin toimistoihin!

Open Studios järjestetään festivaalin kahtena perjantaina:
6.9. ja 13.9. klo 16–19. 
Ensimmäisenä perjantaina kierrämme studioita eteläisessä kantakaupungissa (Eira, Punavuori, Ullanlinna & Kamppi ja lähialueet) ja toisena perjantaina siirrymme kohti itää (Kallio, Hakaniemi, Sörnäinen, Vallila ja Itä-Helsingin alueet).

Osallistuminen on jaettu kahteen kategoriaan:
Open Studios Basic, 350€ (+alv 24%)
Open Studios Plus 2300€ (+alv 24%)

Kaikki studiot tekijöineen tullaan esittelemään HDW:n markkinointiviestinnän kanavissa, ja Plus-osallistujille voimme tarjota laajempaa näkyvyyttä. Voit valita niistä yrityksellesi sopivimman. Kävijöille tapahtuma on ilmainen. Kaikki lisätiedot osallistumisesta löydät alla olevasta hakulomakkeesta.

Mahdolliset kysymykset voit lähettää Irikselle (iris.korkman[a]helsinkidesignweek.com).


Avoin tapahtumahaku festivaaliohjelmistoon!

Ohjelmistomme rakentuu päätapahtumista, sekä kumppanuus- ja satelliittitapahtumista. Ehdota tapahtumaasi ohjelmaamme! Avoimen tapahtumahaun kautta mukaan valittavat tapahtumat tulevat osaksi Helsinki Design Weekin virallista ohjelmaa ja tapahtumat saavat näkyvyyttä Helsinki Design Weekin markkinointiviestinnässä. Järjestä muotinäytös tai opastettu kävely, avaa työhuoneesi ovet tai pidä vaikkapa palvelumuotoilun työpaja. Haku ohjelmistoon on edelleen auki.
Mahdolliset kysymykset voit lähettää Irikselle (iris.korkman[a]helsinkidesignweek.com).

Hinnasto:
Kumppanuustapahtumat, 800 € / 2300 € (+ alv 24 %).
Satelliittitapahtumat, 140 €/280 € (+ alv 24 %).

(Tapahtumien järjestäjät jaetaan voittoa tavoittelemattomiin yhteisöihin ja yrityksiin. Osallistuminen on tehty ensinmainituille edullisemmaksi.)

Design Market ja Collectors’ Market järjestetään Kaapelitehtaalla.

Design Market on Pohjoismaiden suurin muotoilualan varastomyyntitapahtuma, joka aloittaa perinteisesti Helsinki Design Week -festivaalin 7.–8.9.2024. Huolellisesti koottu joukko myyjiä esittelee suunnittelijat ja valmistajat korkealaatuisten huonekalujen, sisustustuotteiden, vaatteiden ja asusteiden takana. Kiinnostaako osallistuminen Design Marketiin tai kierrätettyihin ja uniikkeihin tuotteisiin keskittyvään Collectors’ Marketiin? Haku mukaan on edelleen auki.
Vastaamme tiedusteluihin osoitteessa uni.erkkila@helsinkidesignweek.com.

Osallistumismaksu: 110 €/m2 plus alv 24 %.

Showrooms Habitare x Helsinki Design Week.


Messukeskuksen kanssa yhteistyössä järjestettävä Showrooms Habitare x Helsinki Design Week -tapahtumakokonaisuus järjestetään Helsingin keskustassa sijaitsevilla showroomeilla 11.–15.9.2024. Lisätietoja osallistumisesta antaa yhteisötuottaja Iris Korkman iris.korkman@helsinkidesignweek.com.


Vapaaehtoiseksi festivaalille elo-syyskuussa?

Helsinki Design Week etsii vapaaehtoisia mukaan festaritiimiin!

Oletko innokas asiakaspalvelija tai luonteva näyttelyopas? Hallitsetko Instagram-filtterit ja luovitko somessa kuin ammattilainen? Ilmoittaudu mukaan kulissien taakse ja koe, kuinka Pohjoismaiden suurin designfestivaali toteutetaan!

Helsinki Design Weekin vapaaehtoiset työskentelevät ennen ja jälkeen festivaalin sekä sen aikana. Vapaaehtoistuntien kestot sekä määrät ovat tuotantokohtaisia. Saat lisätietoa festivaalista, tehtävistä sekä työvuoroista ennen tapahtumaa.

Hakuaika päättyy 12.8.2024.

Kiinnostaako kumppanuus Helsinki Design Weekin ja Weeklyn kanssa?

Lisätiedot löydät täältä.

Mukaan vaan!

Kuulemme mielellämme ideoita ja ajatuksia niin Helsinki Design Weekiin kuin Weeklyynkin liittyen. Tutustutaan sähköpostitse osoitteessa communications[a]helsinkidesignweek.com.

Kuva: Liivia Pallas / VIMMA