Tule mukaan

Tervetuloa mukaan tekemään Pohjoismaiden suurinta muotoilufestivaalia!

Helsinki Design Week järjestetään 1.–11.9.2022.

Helsinki Design Weekin monialaisuuden kulmakivi on yhteistyö alan tekijöiden ja toimijoiden kanssa. Yhdessä tekeminen on meille tärkeää. Saat uusimmat tiedot, kun ryhdyt Helsinki Design Weeklyn tilaajaksi.

Avoin tapahtumahaku festivaaliohjelmistoon 3.3.–19.6.2022

Ehdota tapahtumaasi ohjelmaamme. Avoimen tapahtumahaun kautta mukaan valittavat tapahtumat tulevat osaksi Helsinki Design Weekin virallista ohjelmaa ja tapahtumat saavat näkyvyyttä Helsinki Design Weekin markkinointiviestinnässä. Järjestä muotinäytös tai opastettu kävely, avaa työhuoneesi ovet tai pidä vaikkapa palvelumuotoilun työpaja. Haku tämän vuoden festivaalille on päättynyt, mutta olemme aina avoinna yhteistyöehdotuksille. Jos haluat osallistua Helsinki Design Weekille, voit olla sähköpostitse yhteydessä Irikseen (iris.korkman@helsinkidesignweek.com).

Myyjäksi Design Marketiin 3.3.–19.6.2022

Virallinen hakuaika on päättynyt ja käsittelemme hakemuksia. Jos olet kiinnostunut viime hetken osallistumisen mahdollisuuksista tai peruutuspaikoista, voit olla sähköpostitse yhteydessä Irikseen (iris.korkman@helsinkidesignweek.com).