Tule mukaan

Tule mukaan tekemään Pohjoismaiden suurinta muotoilufestivaalia

Helsinki Design Week järjestetään 9.–19.9.2021.

Helsinki Design Weekin monialaisuuden kulmakivi on yhteistyö alan tekijöiden ja toimijoiden kanssa. Yhdessä tekeminen on meille tärkeää.

Saat uusimmat tiedot, kun ryhdyt Helsinki Design Weeklyn tilaajaksi.

“Mikä on viisasta?” Helsinki Design Weekin päätapahtumapaikalla

Jos olet suunnittelija, muotoilija, arkkitehti, kirjoittaja tai keskustelija ja olisit kiinnostunut esittämään työtäsi ja ideoitasi osana HDW:n päänäyttelyä syyskuussa, niin voit olla sähköpostitse yhteydessä ohjelmajohtaja Anni Korkmaniin anni.korkman[at]helsinkidesignweek.com. Voit kertoa valmiista tuotannosta (muotinäytöksestä, valokuvien sarja, tuotelanseerauksesta) tai vain jakaa ajatuksesi siitä, mitä muotoilu- ja arkkitehtuuriaiheisessa Weekly Talks -keskustelusarjassa tulisi sinun mielestäsi käsitellä. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää yhteistyön mahdollisuuksista? Tarjoamme kuratointia, tuotantoa ja viestintää Helsinki Design Weekin ja Weeklyn kanavissa. Voit olla sähköpostitse yhteydessä Anni Korkmaniin anni.korkman[at]helsinkidesignweek.com

Avoin tapahtumahaku festivaaliohjelmistoon

Ehdota tapahtumaasi ohjelmaamme. Avoimen tapahtumahaun kautta mukaan valittavat tapahtumat tulevat osaksi Helsinki Design Weekin virallista ohjelmaa ja tapahtumat saavat näkyvyyttä Helsinki Design Weekin markkinointiviestinnässä. Järjestä muotinäytös tai opastettu kävely, avaa työhuoneesi ovet tai pidä vaikkapa palvelumuotoilun työpaja. Haku vuoden 2021 ohjelmistoon on päättynyt. Mahdolliset tiedustelut voi lähettää sähköpostitse Iris Korkmanille iris.korkman[at]helsinkidesignweek.com.

Myyjäksi Design Marketiin

Helsinki Design Weekin klassikkotapahtuma Design Market järjestetään syksyllä poikkeusolosuhteissa ja uudessa lokaatiossa, kun se valtaa festivaalin päätapahtumapaikan Glasshouse Helsingin kolmannen ja neljännen kerroksen. Lisäksi tapahtuma tuodaan myyjien verkkokauppoihin. Design Market on käynnissä perjantaista sunnuntaihin 10.–12.9. Hakuaika myyjille on päättynyt.

Tule vapaaehtoiseksi

Oletko innokas asiakaspalvelija tai luonteva näyttelyopas? Hallitsetko Instagram-filtterit ja luovitko somessa kuin ammattilainen? Ilmoittaudu mukaan kulissien taakse ja koe, kuinka Pohjoismaiden suurin designfestivaali toteutetaan!
Hae mukaan vapaaehtoiseksi täällä.
Hakuaika päättyy 22.8.2021. Kaikki hakijat saavat tiedon päätöksistä sekä lisätietoa festivaalista, tehtävistä sekä työvuoroista 31.8.2021 mennessä.

Toimitko yhdistyksessä tai urheiluseurassa? Osallistukaa Helsinki Design Weekin rakentamiseen ja samalla keräätte varoja toimintaanne. Voit olla tähän liittyen yhteydessä Helena Fernströmiin helena.fernstrom[at]helsinkidesignweek.com.