Kuva: Liivis Pallas / VIMMA

Tule mukaan

Helsinki Design Week järjestetään 8.–17.9.2023.
Olet lämpimästi tervetullut mukaan tekemään Pohjoismaiden suurinta muotoilu- ja arkkitehtuurifestivaalia!

Helsinki Design Weeklyn toiminta on ympärivuotista.
Kun tilaat uutiskirjeemme täältä, saat tietää uutiset ensimmäisenä. 

Toimintamme monialaisuuden kulmakivi on yhteistyö alan tekijöiden ja toimijoiden kanssa. Yhdessä tekeminen on meille tärkeää.


Kiinnostaako kumppanuus Helsinki Design Weekin ja Weeklyn kanssa?
Lisätiedot löydät täältä.

Avoin tapahtumahaku festivaaliohjelmistoon on käynnissä 8.2.–31.5.2023.
Ohjelmistomme rakentuu päätapahtumista, sekä kumppanuus- ja satelliittitapahtumista. Ehdota tapahtumaasi ohjelmaamme! Avoimen tapahtumahaun kautta mukaan valittavat tapahtumat tulevat osaksi Helsinki Design Weekin virallista ohjelmaa ja tapahtumat saavat näkyvyyttä Helsinki Design Weekin markkinointiviestinnässä. Järjestä muotinäytös tai opastettu kävely, avaa työhuoneesi ovet tai pidä vaikkapa palvelumuotoilun työpaja. Inspiroidu vuositeemastamme ja hae mukaan täyttämällä lomake täällä.

Design Marketin myyntipaikkojen haku on käynnissä 1.3.–31.5.2023.
Design Market on Pohjoismaiden suurin muotoilualan varastomyyntitapahtuma, joka aloittaa perinteisesti Helsinki Design Week -festivaalin 9.–10.9.2023. Huolellisesti koottu joukko myyjiä esittelee suunnittelijat ja valmistajat korkealaatuisten huonekalujen, sisustustuotteiden, vaatteiden ja asusteiden takana. Hae mukaan täyttämällä lomake täällä.

Vapaaehtoiseksi festivaalille elo-syyskuussa?
Haemme festivaalikaudeksi muotoilusta ja arkkitehtuurista sekä tapahtumatuotannosta ja -viestinnästä innostuneita tekijöitä. Haku alkaa 14.6.2023. Weeklyn tilaajat kuulevat siitäkin ensimmäisenä.

Mukaan vaan!
Etsitkö harjoittelu- tai kesätyöpaikkaa? Oletko toimittaja tai valokuvaaja? Suunnitteletko tuotelanseerausta tai etsitkö näyttelytilaa? Onko sinulla ehdotuksia PechaKucha-puhujista tai asiantuntijoista Helsinki Design Weeklyn ajankohtaispodcasteihin? Kuulemme mielellämme ideoita ja ajatuksia niin Helsinki Design Weekiin kuin Weeklyynkin liittyen. Tutustutaan sähköpostitse osoitteessa communications[a]helsinkidesignweek.com.

Kuva: Liivia Pallas / VIMMA