Kumppanuudet

Pohjoismaiden suurinta muotoilu- ja arkkitehtuurifestivaalia Helsinki Design Weekiä olisi mahdotonta toteuttaa ilman kumppaneiden tukea. Yhteistyö mahdollistaa monipuolisen sidosryhmäverkoston osallistumisen festivaalille eri puolilla kaupunkia.

Kumppanuudet liittyvät aina korkeatasoisiin sisältöihin, eivät ns. päälle liimattuihin logoihin. Arvostetun festivaalin kumppanit pääsevät luonnollisella tavalla osallisiksi markkinointia ja viestintää, jolla tavoitetaan suuri yleisö, luovien alojen ammattilaiset sekä laajat verkostot Suomessa ja kansainvälisesti.

Helsinki Design Week 8.–17.9.2023.

Monipuolinen ohjelmisto sisältää B2C- ja B2B-tapahtumia, ostotapahtumia, suurtapahtumia, ekslusiivisia kohtaamisia sekä tapahtumia lapsiperheille.

Helsinki Design Weekin palveluihin sisältyvät kuratointi, tuotanto ja viestintä, jotka suunnitellaan ja toteutetaan aina kumppanin toiveiden ja tarpeiden mukaan. HDW:n kumppanuus voi koskea koko festivaalia tai yksittäistä tapahtumaa. Vuoden 2023 aloittava teematrilogia kannustaa monivuotisiin kumppanuussuhteisiin.

Helsinki Design Weekly ympäri vuoden

Tehokkaalla ympärivuotisella viestinnällä tavoitetaan oikeat yleisöt, syvennetään tapahtumien kävijäkokemusta ja pidennetään yhteistyön elinkaarta. Viestintäkanavat antavat niin kävijälle kuin kumppanille mahdollisuuden vaikuttaa, osallistua keskusteluun ja verkostoitua aiempaa tehokkaammin – ennen tapahtumaa ja sen jälkeen. Weekly taustoittaa yhteistyötä, joka huipentuu ja konkretisoituu festivaaleilla.

Helsinki Design Weekin pääkumppani 2023 on Antilooppi. Lue lisää yhteistyöstä täältä.

Kumppanit 2023

Kumppanuuskategoriat 2023


Pääkumppani

Kumppanuuksien arvokkain taso on varattu yhteisöille ja yrityksille, jotka osallistuvat keskeisesti Helsinki Design Weekin suunnitteluun ja toteuttamisen taloudellisella ja henkisellä panostuksellaan. Pääkumppanuuksia on vuosittain 1-3.

Ohjelmakumppani

Ohjelmakumppani, toiseksi arvokkain taso, osallistuu Helsinki Design Weekille mahdollistamalla monipuolisen sisältötuotannon. 

Tapahtumakumppani

Tapahtumakumppani on yhteisö tai yritys, joka mahdollistaa yksittäisen tapahtuman onnistumisen.

Järjestäjäkumppani 

Muotoilualojen korkeakoulut, ammattijärjestöt ja muut alan voittoa tavoittelemattomat organisaatiot osallistuvat Helsinki Design Weekin ohjelmistoon tuottamalla kumppanuustapahtumia. 

Tukija

Helsinki Design Week ja monet sen hankkeet ovat riippuvaisia institutionaalisista tukijoista kuten opetus- ja kulttuuriministeriöstä.

Mediakumppani

Helsinki Design Weekin kiinnostava ohjelma ansaitsee laajan levityksen, jonka valikoidut mediakumppanit toteuttavat. Mediakumppanit löytävät HDW:n verkostoista uusia lukijoita, katsojia ja seuraajia.

Tuotantokumppani

Helsinki Design Week valitsee eri alojen vastuullisia huippuammattilaisia toteuttamaan näyttelyitä ja muita tapahtumia. 

KIINNOSTAAKO KUMPPANUUS?
Ota yhteyttä!
Helena Fernström, helena.fernstrom [a] helsinkidesignweek.com