Lasten Designviikko

Children's eventWorkshopDiscussionOpen placeOnline eventArchitectureUrban planningDesign thinkingDigital designDesign educationDesign courses and workshops
Milloin to 09.09.2021 - su 19.09.2021
Aika TBC
Missä Aleksanterinkatu 13, 00100, Helsinki
Esteetön Kyllä
Kieli Suomi / Englanti

Koko tapahtumakuvaus julkaistaan 12.8.2021 Silloin julkaistaan myös kaikki avoimen tapahtumahaun kautta mukaan valitut tapahtumat ja aloitetaan pääsylippujen myynti. 

Glasshouse Helsinki tarjoaa tekemistä ja ihmeteltävää myös lapsille. 

Lisäksi HDW on mukana Helsingin kaupungin Kulttuuripolussa ja tarjoaa sisältöä erityisesti viidesluokkalaisille. Vuodesta toiseen suosionsa säilyttävä PechaKucha Night on yleisön suosikki yksinkertaisesta syystä: kymmenen inspiroivaa puhujaa pitävät esitykset itselleen tärkeistä aiheista ja sisältö on aina yllätys. Jokainen tuo näytille 20 kuvaa, ja jokainen kuva on esillä tasan 20 sekuntia –  esitykset kestävät siis aina tarkalleen kuusi minuuttia ja neljäkymmentä sekuntia. Lasten Designviikolla puheenvuoron saavat myös viidesluokkalaiset. Helsinki Design Weekin PechaKucha on osa Helsingin kaupungin Kulttuuripolkua. HDW on viidesluokkalaisten vierailun kohde sekä mahdollisuus opetella itseilmaisua ja esiintymistaitoja muotoilun keinoin. Vuoden 2021 erikoisuus on yhteistyö Unesco City of Design -kansainvälisen verkoston kanssa.