Habitare

NäyttelyMuotoiluajatteluSisustus
Milloin ke 13.09.2023 - su 17.09.2023
Missä Helsingin Messukeskus. Messuaukio 1, 00520 Helsinki, 00520, Helsinki
Esteetön Kyllä

Toimitiloissamme on esteetön sisäänpääsy ja kulku tilasta toiseen sekä esteettömiä WC-tiloja. Opastamme selkeästi ja esteettömyystiedot karttoineen löytyvät selkeästi verkkosivuiltamme. Toimitilojemme läheisyydessä on mahdollisuus esteettömään pysäköintiin. Katsomossamme on pyörätuolipaikkoja ja valikoiduissa tiloissa induktiosilmukka. Koko henkilökuntamme on sitoutunut parhaalla mahdollisella tavalla palvelemaan vammaista asiakastamme.

Kieli Suomi / Englanti
Lisätietoja Website Instagram Facebook

Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja muotoilutapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13.–17.9.2023. Habitare on kauneuden ystävien kohtaamispaikka, joka tuo yhteen 350 upeaa yritystä ja tarjoaa kauneutta, inspiraatiota, oivalluksia, kohottavia keskusteluja, ajankohtaisia ilmiöitä ja yllättäviä löytäjä.

Habitaren 2023 teema Yhdessä kertoo ajattomasta tarpeestamme tuntea yhteenkuuluvuutta, mutta yhtä lailla velvollisuudestamme pitää huolta luonnosta ja toisistamme. Teema näkyy myös Habitaren uudessa teemanäyttelyssä, jonka on suunnitellut Studio Plenty Anna Pirkolan ja Kirsikka Simbergin johdolla. Habitaren näyttelyarkkitehtuurin suunnittelusta vastaa Studio Joanna Laajisto.

Habitaren Kansainvälinen Ystävä on tanskalaisen Kvardartin toimitusjohtaja Anders Byriel, joka keynote-puheenvuoro kuullaan 13.9. klo 15. Habitaressa vierailee myös Dezeenin Editorial Director Max Fraser, joka toimii moderaattorina keskiviikkona 13.9. ja torstaina 14.9. kuultavissa keskusteluissa.