Munich Creative Business Week käynnistyi

Kahdeksan päivää kestävä tapahtuma on kansainvälinen kohtaamispaikka muotoilijoille, arkkitehdeille, tutkijoille, yrittäjille ja muille luovan alan ihmisille ympäri maailmaa.

Viides Munich Creative Business Week järjestetään tällä viikolla alkaen 20. helmikuuta. Kahdeksan päivää kestävä tapahtuma on kansainvälinen kohtaamispaikka muotoilijoille, arkkitehdeille, tutkijoille, yrittäjille ja muille luovan alan ihmisille ympäri maailmaa.

Bayern designin organisoima MCBW on Saksan suurin muotoilutapahtuma. Tämän vuoden kohokohtiin lukeutuu useita kaikille avoimia ja ilmaisia tapahtumia. Kattoteemana on tänä vuonna ”Design Connects Visions For Economy”. Ohjelman tarkoituksena on saada vierailijoita osallistumaan ja innostumaan muotoilun mahdollisuuksista.

Päänäyttämö tapahtumille on MCBW Forum, jossa järjestetään muun muassa näyttely OFF THE GRID – Design Visions for Economy, jossa pohditaan miten resurssit, koulutus, ruoka ja terveys voidaan jakaa tasapuolisesti.

Münchenissa kokoontuu myös eurooppalaisten designviikkojen verkosto perjantaina 26. helmikuuta. Helsinki Design Weekiä edustaa toimitusjohtaja Kari Korkman. Samana päivänä jaetaan kansainvälinen muotoilupalkinto iF Award.

Lue lisää MCBW:stä täältä.

Lue lisää iF Design Awardista täältä.