Design Marketin, Little Marketin ja Showroom Walkin haku on alkanut

Haku Helsinki Design Weekin eri tapahtumiin ja myyntipaikkoihin on nyt avautunut. Hae mukaan Design Marketiin, Showroom Walkiin ja Little Marketiin syyskuulle 2016.

Helsinki Design Week kutsuu muotoilualan yritykset mukaan luomaan vuoden 2016 festivaalia. Eri tapahtumat on muotoilualan yrityksille loistava keino tavoittaa kaupunkilaisia, alan ammattilaisia ja edelläkävijöitä.

Hae mukaan Design Marketiin, Showroom Walkiin ja Little Marketiin. Lue lisää Osallistu-sivulta tai täytä hakemus alla olevien linkkien kautta.

Design Market
Kaapelitehdas, 3.–4.9.

Design Market on Pohjoismaiden suurin muotoilualan varastomyynti ja yksi Helsinki Design Weekin ohjelman kiistattomista kestosuosikeista. Kaapelitehtaalle levittäytyvässä tapahtumassa on myynnissä alennushintaisia huonekaluja, sisustustuotteita, paperituotteita, vaatteita ja asusteita lähes 200 huolellisesti valitulta myyjältä.

Hae mukaan

Showroom Walk
Yritysten omat showroomit, 8.–9.9.

Showroom Walk -tapahtumassa esitellään huonekalu- ja sisustusalan uutuuksia alan ammattilaisille ja edelläkävijöille. Valmistajien ja maahantuojien omilla showroomeilla tutustutaan huonekalu- ja sisustusalan uutuuksiin rennon illanvieton merkeissä, tuotelanseerauksista ja tietoiskuista muotoilijapuheenvuoroihin.

Hae mukaan

Little Market
Suvilahden Kattilahalli, 10.–11.9.

Little Market -myyntitapahtuma esittelee lapsille suunnattuja designbrändejä ja syksyn uutuusmallistoja. Se on osa Lasten viikonloppua, joka on koko perheen muotoilutapahtuma ja tarjoaa muotoilu- ja arkkitehtuuriaiheista tekemistä kaiken ikäisille.

Hae mukaan