Video: HDW Makers – Anna van der Lei & Kristos Mavrostomos

Uusi videosarja alkaa! HDW Makers -sarjassa tutustutaan tekijöihin Helsinki Design Weekin takana. Viisiosaisen sarjan avaavat Anna van der Lei ja Kristos Mavrostomos, jotka valmistavat teosta HDW HOP -installaatiosarjaan.

Uusi videosarja alkaa! HDW Makers -sarjassa tutustutaan tekijöihin Helsinki Design Weekin takana. Viisiosaisen sarjan avaavat Anna van der Lei ja Kristos Mavrostomos, jotka valmistavat teosta HDW HOP -installaatiosarjaan.

Helsinki Design Weekly aloittaa uuden videosarjan, jossa pääset kurkistamaan festivaalituotannon maailmaan. Viisiosaisessa sarjassa työstään kertovat lahjakkaat tekijät, jotka ovat luomassa Helsinki Design Weekiä 2016.

Sarjan avaa pariskunta Anna van der Lei ja Kristos Mavrostomos, joka tekee HDW HOP -installaatiosarjaan LähiValo – Valo sinua lähellä -teosta yhteistyössä LähiTapiolan kanssa.

Videolla he kertovat, miten työskentely pariskuntana sujuu ja mitä sadoille pyöränvaloille tapahtuu, kun installaatio puretaan.

Videosarjan toteuttaa tuotantoyhtiö Chinanski. Videot ovat suomeksi englanninkielisin tekstityksin.