Open Call: Think in a Tank 2016

Think in a Tank kerää yhteen kansainvälisiä ajattelijoita arkkitehtuurin, valotataiteen ja muotoilun saralta. Tänä vuonna Helsinki Design Week ja Lighting Design Collective tarjoavat yhdelle onnekkaalle mahdollisuuden päästä mukaan suljettuun kutsuvierastilaisuuteen. Hae mukaan 19.8. mennessä.

Think in a Tank kerää yhteen kansainvälisiä ajattelijoita arkkitehtuurin, valotataiteen ja muotoilun saralta. Tänä vuonna Helsinki Design Week ja Lighting Design Collective tarjoavat yhdelle onnekkaalle mahdollisuuden päästä mukaan suljettuun kutsuvierastilaisuuteen. Hae mukaan 19.8. mennessä.

Think in a Tank on tapahtuma, joka kokoaa yhteen uuden sukupolven tulevia mestareita arkkitehtuurin, urbanismin, muotoiluajattelun, teknologian, bisneksen ja tutkimusen saralta ikoniseen Öljysäiliö 468:aan syyskuussa.

Vuodesta 2014 asti järjestetyn tapahtuman takana on Lighting Design Collective, joka on eurooppalainen monikansallinen designryhmä. Sen pääkonttori on Madridissa ja studiot Lontoossa ja Helsingissä.

Kahtena ensimmäisenä vuotena mukana ovat olleet muun muassa tarkoin valitut yritykset OMA AMO, UNStudio, AL_A, Snohetta, MAKE, UHA, Helin & Co, ALA Architects ja PES Architects, sekä joukko taiteilijoita, kuten Lontoossa asuva Paul Cocksedge.

Tänä vuonna Lighting Design Collective ja Helsinki Design Week tarjoavat ensimmäistä kertaa yhdelle onnekkaalle mahdollisuuden päästä mukaan kutsuvierastilaisuuteen avoimen haun kautta.

Jos olet nuori lupaus arkkitehtuurin, sosiologian tai designin alalta, hae erityispaikkaa Think in a Tankiin 8.9.2016.

Seuranasi ovat maailmanluokan ajattelijat muun muassa tulevaisuustutkimuksen, arkkitehtuurin, taiteen ja uusien teknologioiden parista. Siksi sinun oletetaan olevan itsevarma ja oivaltava puhuja ja ajattelija. Mukaan valittava henkilö on päivän täysivaltainen osallistuja muiden huippuvieraiden joukossa.

Voittajan matkustus- ja majoituskulut korvaa Lighting Design Collective, joka tekee valinnan yhdessä Helsinki Design Weekin kanssa.

Hakeminen

Lähetä PDF-muodossa kuvaus itsestäsi sekä yksi A4-sivu, jolla inspiroit meidät, miksi juuri sinulle pitäisi tarjota mahdollisuus osallistua tähän harvinaiseen tilaisuuteen.

Lähetä hakemukseksi englanniksi 19.8. mennessä osoitteeseen: think@ldcol.com