Video: HDW Makers – Sebastian Jansson & Natalia Ritari

Miten syntyy Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali? HDW Makers -videosarja sulkeltaa Helsinki Design Weekin lahjakkaiden tekijöiden valmisteluihin. Toisessa osassa vuorossa ovat New Marketin kuraattori Sebastian Janssonin ja sisustusarkkitehti Natalia Ritari.

HDW Makers -videosarja sulkeltaa Helsinki Design Weekin lahjakkaiden tekijöiden valmisteluihin. Toisessa osassa vuorossa ovat New Marketin kuraattori Sebastian Janssonin ja sisustusarkkitehti Natalia Ritari.

Helsinki Design Weekin uutuustapahtuma New Market lanseeraa ja myy tuotteita yli 50 suomalaiselta ja kansainväliseltä muotoilijalta ja merkiltä. Leikkisä lanseeraus- ja myyntitapahtuma aukeaa huippusuositun Design Marketin viereen. Se tarjoaa edelläkävijöille mahdollisuuden tutustua uusiin designtuotteisiin.

Mukana ovat muun muassa Paper Collective, Costo, Smaller Objects, Wästberg, Haagnees, Willem Heeffer, Nordic Hysteria ja Eleanor Bolton. Katso tuotteita täältä.

Tuotteet kuratoi muotoilija Sebastian Jansson ja tilasuunnittelusta ja visuaalisesta ilmeestä vastaa Natalia Ritari. Videolla he puhuvat paitsi tapahtuman synnystä, myös siitä, miksi muotoilu on tärkeää vaikeina aikoina.

Videosarjan toteuttaa tuotantoyhtiö Chinanski.

www.chinanski.fi