HDW Lasten viikonloppu opettaa erilaisuuden hyväksymistä

HDW Lasten viikonloppua vietetään 10.-11.9. HDW Makers -sarjan päätösosassa tutustutaan tapahtuman tekijöihin ja korostetaan, miten tärkeää on opettaa lapselle rohkeutta ja erilaisuuden hyväksymistä.

HDW Lasten viikonloppua vietetään 10.-11.9. HDW Makers -sarjan päätösosassa tutustutaan tapahtuman tekijöihin ja korostetaan, miten tärkeää on opettaa lapselle rohkeutta ja erilaisuuden hyväksymistä.

Rakastettua HDW Lasten viikonloppua vietetään Suvilahden Kattilahallissa 10.-11.9. Tapahtuman maailma syntyy Jenni Erkintalonja Reka Kiralyn Talo kulman takana -kirjan pohjalta ja luvassa on paljon työpajoja ja tekemistä pienille muotoiljoille.

Viimeisessä HDW Markers -sarjan osassa tapaamme kuvittaja-graafikko-kirjailijakaksikon ja tapahtuman tuottajan Reetta TurtiaisenHelsinki Design Weekiltä. He kertovat videolla, miten välittävät työssään esimerkiksi erilaisuuden hyväksymistä ja millaisia rohkeuteen ja ystävyyteen liittyviä työpajoja on luvassa.

HDW Makers: Etana Editions

Ohjelma lauantaina ja sunnuntaina 10.-11.9. kello 10-16

Rakenna oma LEGO koti! 
Laivapeli
Experience Workshop – matematiikan ja taiteen leikkikenttä
Maalari maalasi taloa -työpaja 
Pop up -Kansallismuseo
Itikka vieköön! – ötökkäaiheisen tuoteperheen kuvitustyöpaja 
Vauvojen taidenarikka
CHIL-DISH
Muotoilun skidiakatemia – työpaja rohkeudesta (vain lauantaina) ja työpaja ystävyydestä (vain sunnuntaina)
Pop up -leikkipuisto
Animaatiotyöpaja lauantaina 12-16 ja sunnuntaina 12-15
Little Market

Tapahtumasta löydät myös muun muassa Moko Market CafenPuurolanruokapyörän sekä Chez Sébastien -ruoka-auton.

HUOM! Turvallisuussyistä ja kulkuväylien tukkeutumisen estämiseksi Kattilahallin sisätiloihin ei voi tuoda lastenvaunuja tai -rattaita.

Huomaa myös Lasten viikonlopun satelliittitapahtuma Habi Kids, joka on 7.-11.9. osana Habitarea. Habi Kids on lasten oma alue Habitaressa. Habi Kidsissä lapset voivat tutustua interaktiivisiin installaatioihin sekä osallistua ohjattuihin työpajoihin. Lue lisää täältä.

HDW Lasten viikonloppu

10.—11.9.2016
Kattilahalli, Sörnäisten rantatie 22
www.facebook.com/events/666088476865485

www.etanaeditions.com

Videosarjan on toteuttanut tuotantoyhtiö Chinanski.