Vielä ehdit rekisteröityä VALO/ON 2017 – koko ohjelma nyt julki

Pysy kärryillä valaistuksen trendeistä ja ilmoittaudu VALO/ON 2017 -tapahtumaan. Mukana myös valoa käsittelevä PechaKucha!

Pysy kärryillä valaistuksen trendeistä ja ilmoittaudu VALO/ON 2017 -tapahtumaan. Mukana myös valoa käsittelevä PechaKucha!

Kiinnostavatko valaistuksen uudet ratkaisut niin arkkitehtuurin, valaistustekniikan kuin sähkösuunnittelun näkökulmista? Vielä ehdit ilmoittautua ammattilaisille suunnattuun VALO/ON 2017 -tapahtumaan.

Koko ohjelma on nyt julkaistu täällä. Tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa 1.-2.2.2017 tapahtumakeskus Telakalla Helsingin Hernesaaressa.

Light PechaKucha on suositusta PechaKucha-konseptista kevennetty versio, jossa 6 esiintyjää puhuu omasta näkökulmastaan liittyen valoon ja valaistukseen.

Light PechaKuchaan on valittu poikkitieteellinen, valaistuksen reuna-alueilla liikkuva lähestymistava. Puhujia ovat muotoilija ja sisustusarkkitehti Stefan Lindfors, Lux Helsingin festivaalijohtaja ja Granlundin johtava asiantuntija Ilkka Paloniemi, valokuvaaja Laura Iisalo, sisustusarkkitehti Tatu Ahlroos, valaistuksen taiteilija-yrittäjä Pietu Pietiäinenja valaistussuunnittelija Reija Pasanen Rambollilta.

Tapahtuma myös kerää yhteen 29 julkisten tilojen valaistuksen johtavaa yritystä esittelemään kiinnostavimmat ja ajankohtaisimmat uutuustuotteensa ja palvelunsa.

Keynote-puheenvuorossa valosuunnittelija Daniel Rybakken tarkastelee ensisijaisesti päivänvaloa ja kuinka tuottaa keinotekoisesti sen alitajuntaisia vaikutuksia. Don Slater puolestaan pohtii valoa ennen kaikkea kaupungistumisen ja kaupunkivalosuunnittelun kautta.

Ohjelmassa mukana myös Suomen Valoteknillisen seuran Valon päivän kunniaksi järjestämää ohjelmaa sekä Belenos Group of Arts -valoesitys. Rento illanvietto mahdollistaa uusien ja vanhojen tuttavuuksien tapaamisen inspiroivassa ympäristössä.

Tutustustu päiväkohtaiseen ohjelmaan ja rekisteröidy kävijäksi täällä.Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti. Tapahtuma on maksuton ja ainoastaan ammattilaisille.

VALO/ON 2017
Valaistuksen ammattilaistapahtuma

1.-2. helmikuuta 2017
Tapahtumakeskus Telakka, Helsinki

www.valoon2017.com