Weekly Sneak Peek: Boxix

Weekly Sneak Peek -promootiosarja esittelee muotoilun uutuuksia. Boxix on suomalaista työtä oleva kuuden jakkaran kuutio.

Weekly promootio: Weekly Sneak Peek -promootiosarja esittelee muotoilun uutuuksia. Boxix on suomalaista työtä oleva kuuden jakkaran kuutio.

Mikä? 

Boxix on ainutlaatuinen kalusteinnovaatio. Se koostuu kuudesta identtisestä jakkarasta. Kun jakkarat kiinnitetään yhteen, niistä muodostuu tukeva ja virtaviivainen kuutio, jota voi käyttää esimerkiksi istuimena tai apupöytänä.

Kuka?

Boxix on sataprosenttisesti suomalainen tuote. Sen ovat suunnitelleet muotoilun opiskelijat Minna-Maria Salonen, Heikki Konu, Erik Lindahl ja Sami Markkula.

Missä?

Boxix-kuution voi hankkia tekemällä ennakkotilauksen Indiegogo-kampanjasivulla.

Milloin?

Boxixen myynti on alkanut. Kampanja-alennus on voimassa huhtikuuhun 2017 asti.

Miksi?

Boxix on ratkaisu ikiaikaiseen lisäistuimien säilytysongelmaan. Vierastuoleja ei tarvitse piilotella tai siirrellä eri paikkoihin, koska ne ovat aina käytettävissä yhdessä paikassa.

Boxix on valmistettu paikallisesti kasvatetusta koivusta myrskyläläisessä verstaassa menetelmällä, jossa yhdistyvät perinteinen puusepäntaito ja uusin työstötekniikka. Tuote voitti pääpalkinnon Habitaren muotoilukilpailussa vuonna 2015.

Boxix

© BOXIX
© BOXIX

Boxix-kuutiota on neljää eri väriä: Polar Pearl (harmaa) – Grizzly Brown (ruskea) – Arctic Black Night (musta) – Natural Birch (koivu). © BOXIX
© BOXIX
© BOXIX

Tuotteen mitat ovat 45 cm x 45 cm x 45 cm ja paino 21 kg. © BOXIX