Hae mukaan Design Marketiin ja Little Marketiin

Helsinki Design Week kutsuu muotoilualan yritykset mukaan festivaalille. Hae myyntipaikkaa 30.4. mennessä Design Marketista tai Little Marketista.

Helsinki Design Week kutsuu muotoilualan yritykset mukaan festivaalille. Hae myyntipaikkaa 30.4. mennessä Design Marketista tai Little Marketista.

Helsinki Design Week kutsuu muotoilualan yritykset mukaan luomaan vuoden 2017 festivaalia. Eri tapahtumat on muotoilualan yrityksille loistava keino tavoittaa kaupunkilaisia, alan ammattilaisia ja edelläkävijöitä. Lue lisää Osallistu-sivulta.

Vuoden 2017 haku on sulkeutunut, ilmoitamme valinnoista sähköpostitse.

Design Market
Kaapelitehdas, 9.–10.9.2017

Design Market on Pohjoismaiden suurin muotoilualan varastomyynti ja yksi Helsinki Design Weekin ohjelman kiistattomista kestosuosikeista. Kaapelitehtaalle levittäytyvässä tapahtumassa on myynnissä alennushintaisia huonekaluja, sisustustuotteita, paperituotteita, vaatteita ja asusteita lähes 200 huolellisesti valitulta myyjältä.

Little Market
Suvilahden Kattilahalli, 16.–17.9.2017

Little Market -myyntitapahtuma esittelee lapsille suunnattuja designbrändejä ja syksyn uutuusmallistoja. Se on osa Lasten viikonloppua, joka on koko perheen muotoilutapahtuma ja tarjoaa muotoilu- ja arkkitehtuuriaiheista tekemistä kaiken ikäisille.