Haku Helsinki Design Weekin ohjelmaan 2017 on nyt auki

Helsinki Design Week kokoaa kiinnostavimmat muotoilutapahtumat yhteen. Hae mukaan vuoden 2017 festivaaliohjelmaan.

Helsinki Design Week kokoaa kiinnostavimmat muotoilutapahtumat yhteen. Hae mukaan vuoden 2017 festivaaliohjelmaan.

​Haluatko tapahtumasi Helsinki Design Weekille? Helsinki Design Week on Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali, jossa tärkeä osa festivaaliohjelmasta koostuu itsenäisten tapahtumajärjestäjien tapahtumista.

Ohjelma on kuratoitu kokonaisuus, johon haetaan mukaan avoimen tapahtumahaun kautta. Vuoden 2017 tapahtumahaku on nyt avoinna ja päättyy 26.5.

Ryhdy näytteilleasettajaksi, järjestä muotinäytös, avaa työhuoneesi ovet tai pidä vaikkapa palvelumuotoilun työpaja. Tapahtumasi voi liittyä mihin tahansa muotoilun alaan: tuote- tai palvelumuotoiluun, arkkitehtuuriin, muotiin, graafiseen suunnitteluun, pelisuunnitteluun – valinta on sinun. Viime vuonna mukana oli yli 150 tapahtumajärjestäjää ja 250 tapahtumaa ympäri kaupungin.

Helsinki Design Week järjestetään 7.–17.9.2017. Tapahtuman tulee sijoittua ainakin osittain kyseiselle aikavälille. Mukaan valittavat tapahtumat ovat osa Helsinki Design Weekin virallista ohjelmaa ja saavat näkyvyyttä Helsinki Design Weekin markkinointiviestinnässä.

Tapahtumajärjestäjät ovat Helsinki Design Weekille tärkeitä, joten vuoden 2017 hakua on kehitetty palvelemaan tapahtumajärjestäjiä entistä paremmin. Tapahtumajärjestäjät voivat kirjautua sisään palveluun ja täydentää oman tapahtumansa tietoja.

Osallistumismaksu on sama kuin viime vuonna, jonka lisäksi voit hankkia tapahtumallesi räätälöityä maksullista lisänäkyvyyttä.

Lue lisää ja hae mukaan ohjelmaan 26.5. mennessä.