Evermade Helsinki Design Weekin yhteistyökumppaniksi

Slushin ja Angry Birdsin sivujen takana oleva Evermade toteuttaa Helsinki Design Weekin uuden sivuston, joka aukeaa kesällä.

Slushin ja Angry Birdsin sivujen takana oleva Evermade toteuttaa Helsinki Design Weekin uuden sivuston, joka aukeaa kesällä.

Evermade on uusi Helsinki Design Weekin vuoden 2017 yhteistyökumppani. Evermade on kotimainen digimediatoimisto, joka keskittyy käyttäjäkokemukseen ja visuaalisuuteen.

Helsinki Design Week on Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali, joka kehittää kaupunkia muotoilun keinoin. Tapahtuma keräsi viime vuonna 158 000 kävijää.

Evermade vastaa Helsinki Design Weekin uudesta sivustosta, joka avautuu kesällä 2017.

“Tavoitteemme projektissa on tuoda esille Helsinki Design Weekin kautta digitaalista muotoilua, joka on maassamme hyvissä kantimissa, mutta usein jää arvostuksessa perinteisemmän muotoilun jalkoihin. Festivaali ja ympärivuotinen verkossa toimiva Weekly luovat paljon mahdollisuuksia erilaisille digitaalisille ulottuvuuksille”, kertoo Evermaden toimitusjohtaja Julius Haukkasalo.

Vuonna 2011 perustettu toimisto on vastannut muun muassa Slushin, Messukeskuksen ja Angry Birdsin sivustosta. Esimerkiksi Slushille tehty sivusto oli tänä vuonna shortlistalla Grandone-palkkinnon saajaksi.

“Ala on meille hyvin tuttu, mutta Helsinki Design Week on kuitenkin maassamme täysin ainutlaatuinen ja ikoninen tapahtuma, joten tämä on samalla myös hieno mahdollisuus haastaa itsemme. Yhteistyö on otettu tiimissämme vastaan innolla – on hieno mahdollisuus päästä työskentelemään HDW:n kaltaisen alan suunnannäyttäjän kanssa”, Haukkasalo sanoo.

Evermade Oy on kotimainen 2011 perustettu käyttäjäkokemukseen ja visuaalisuuteen panostava digimediatoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen yksilöllisiä verkkoratkaisuja. Evermade toimii Suomen lisäksi myös useiden kansainvälisten asiakkaiden kanssa muun muassa Lontoossa, Amsterdamissa ja Dubaissa.

www.evermade.fi