Helsinki Design Week etsii luovaa toimistoa jakamaan tilat Helsingin Katajanokalla

Vuokralle tarjotaan noin 100 neliömetrin kokoinen toimistotila, jossa on 5 metrin huonekorkeus ja korkeat kaari-ikkunat. Tila vapautuu heinäkuun alussa.

Vuokralle tarjotaan noin 100 neliömetrin kokoinen toimistotila, jossa on 5-metrin huonekorkeus ja korkeat kaari-ikkunat. Tila vapautuu heinäkuun alussa.

Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali Helsinki Design Week etsii vuokralaista valoisaan ja avaraan toimistotilaan Tulli- ja Pakkahuoneella Helsingin Katajanokalla. Teollista tunnelmaa henkivää tilaa valaisevat kaksi suurta kaari-ikkunaa ja katto on viiden metrin korkeudessa.

Haussa on vuokralainen, jonka kanssa HDW:n on mahdollista tehdä yhteistyötä ja täydentää molempien osaamista. Yhteensä lähes 300 neliömetrin tila on jaettu kahteen puoleen, joista toisessa Helsinki Design Week jatkaa työskentelyään. Toimistojen välillä on näkö- ja kuuloyhteys.

Uudelle toimistolle varattuun, noin 100 neliömetrin kokoiseen tilaan mahtuu työskentelemään mukavasti noin 10 hengen tiimi. Osuutta on mahdollista kasvattaa noin 30 neliömetrin huoneella, joka on parhaillaan käytössä neuvottelutilana. Yhteisessä käytössä on 1–2 neuvottelutilaa, kaksi wc:tä ja moderni, täysvarusteltu keittiö.

Uusrenessanssityylinen rakennus valmistui vuonna 1901 ja sen on on suunnitellut maineikas arkkitehti Gustaf Nyström (1856–1917), jonka käsialaa ovat muun muassa Helsingin vanha kauppahalli, Helsingin talvipuutarha, Designmuseo ja Säätytalo.

Helsinki Design Week muutti tiloihin vuonna 2013 yhdessä designtoimiston kanssa, jonka jäljiltä tilat vapautuvat viimeistään heinäkuun alussa. Kari Korkmanin vuonna 2005 perustamalla muotoilufestivaalilla on töissä 10 henkilöä.

Kiinnostuitko? Lisätiedot ja yhteydenotot sähköpostitse Helena Fernström, helena.fernstrom@www.helsinkidesignweek.com.

© VEERA KONSTI

Vuonna 2005 perustettu  Helsinki Design Week on Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali. Vuosittain syyskuussa järjestettävällä monialaisella festivaalilla näyttäytyvät muotoilun eri osa-alueiden lisäksi muun muassa muoti, arkkitehtuuri ja kaupunkikulttuuri. Helsinki Design Week järjestetään seuraavan kerran 7.–17.9.2017.